Samen met je kinderen de wereld ontdekken, dat is toch het mooiste wat er is! De Family reisspecialisten van Van Verre reizen zelf ook maar wat graag met hun eigen gezin en beschikken over een koffer vol reiservaring en weten wat belangrijk is als je met je kinderen naar een ver land reist. Reizen met veiligheid, comfort, kindvriendelijke hotels en natuurlijk de leukste familieactiviteiten zijn belangrijk. Zij helpen jullie graag bij het samenstellen van jullie perfecte familiereis op maat naar Azië of Zuid-Afrika.

 

Thailand reis met kinderen

Hoe bijzonder is het om jullie liefde voor reizen te delen met je kinderen? Van Verre Family biedt alleen bestemmingen aan waar ze zelf geweest zijn. Zij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met jouw gezin te verblijven. Vragen over één van hun bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail en ze helpen je graag met het samenstellen van jouw familiereis op maat.

Zuid-Afrika reis met kinderen

Om jullie een goede indruk te geven van de mogelijkheden hebben zij voorbeeldreizen samengesteld. Hier is een leeftijdlabel aan gehangen zodat voor jullie gelijk duidelijk is voor met welke leeftijd van de kinderen de rondreis geschikt is.

Als jullie op reis gaan met Van Verre Family is zo goed als alles mogelijk. Elke rondreis of bouwsteen kunnen zij aanpassen naar wens en naar leeftijd. Neem hiervoor contact op met de landenspecialisten van Van Verre.

Maleisië reis met kinderen

Meer lezen? Op het blog op Vanverre.nl lees je de reisavonturen en belevenissen van reizende vaders en moeders tijdens hun reizen door Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka en Zuid-Afrika. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Veel leesplezier!

Thailand reis met kinderen

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!