De ervaring van een wereldreis, maar dan binnen Europa 

Bij Riksja Family is onze allergrootste passie reizen. En mét onze kinderen. Ons familie-team van bestemmingsexperts heeft tientallen landen over de hele wereld gezien, samen met hun gezin. We adviseren ouders vanuit onze eigen ervaring in het plannen van een gezinsreis. Dit geldt voor gezinnen met baby’s, dreumesen, peuters, kleuters maar ook tieners. In ruim 25 landen kun je bij ons een familiereis boeken en is er voor iedere leeftijdsgroep een passend aanbod.  Wat wij belangrijk vinden op reis: weg van de massa reizen, slapen in kleinschalige knusse hotels, de highlights van een land net even anders ervaren en een reistempo dat geheel is afgestemd op jouw gezin.

Riksja familiereis Europa

Coronoproof reizen met je gezin
Door de corona-pandemie ziet reizen er natuurlijk anders uit nu. Het kunnen reizen is afhankelijk van het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Gelukkig kunnen we binnen Europa inmiddels alweer naar een aantal plekken bezoeken en hebben we goede hoop dat de grenzen buiten Europa zich gaan openen.  Reizen is absoluut nog steeds mogelijk, maar we moeten met elkaar wel de juiste voorzorgsmaatregelen nemen. Daarbij staan de gezondheid én veiligheid van onze reizigers te allen tijde voorop. De afgelopen maanden hebben we als reisorganisatie hard gewerkt om voor al onze bestemmingen de reizen geheel coronaproof te maken. Dit hebben we gerealiseerd door waar mogelijk privé vervoer aan te bieden en enkel verblijf in kleinschalige accommodaties voor gezinnen aan te bieden. Daarbij zijn we, samen met al onze lokale reisagenten, specialist in het vinden van rustige plekjes, weg van de massa. 
Als reiziger met je gezin kun je ook extra voorbereidingen treffen voor een veilige reis. Wij geloven dan ook dat we samen, jij als reiziger en wij als reisorganisatie, verantwoordelijkheid kunnen nemen zodat we alsnog de wereld kunnen ontdekken. 

Onvergetelijke familiereizen in Europa
Wil jij de bekende vakantielanden zoals Italië, Portugal of Griekenland ontdekken? Maar dan nét even anders?  We bieden je de ervaring van een wereldreis, maar dan binnen Europa!  

Riksja Griekenland raften

Dol op pasta, pizza en goede wijn? Vlieg naar het zuiden van Italië en ontdek Sicilië met het gezin. Het fijne van Sicilië is dat de reisafstanden niet groot zijn en je toch een heel afwisselende rondreis kunt maken. Bak samen een traditionele pizza, wandel langs de flanken van de Etna, struin door dorpjes van de barokke driehoek en relax aan de kust bij Avola. Je verblijft in sfeervolle agriturismo’s of op een masseria, Siciliaanse boerderij. 

https://www.riksjatravel.nl/italie/rondreis/fly-drive-sicilie/

Riksja snorkelen Sicilie

Wil je liever een actieve reis met je gezin? Dan adviseren we Portugal. Van een citytrip in Lissabon naar een glamping langs de rivier waar je iedere dag weer een nieuwe activiteit kunt ondernemen; kajakken, een canyoningtoch of hiken langs en door de rivier. Uiteraard staat Portugal ook bekend om de goede surfkusten, dit mag dan ook niet ontbreken. Naast het surfen is er ook tijd even lekker te relaxen langs de goudgele stranden. Tijdens de reis verblijf je in een Quinta (voormalige boerderij), glamping tent of in het historisch centrum van de stad in een centraal gelegen hotel. 

https://www.riksjatravel.nl/portugal/rondreis/portugal-familiereis/

Riksja familiereizen Europa

En dan hebben we nog Griekenland… Hét ultieme gezinsland waar je bij aankomst meteen al ontspant. Met onze rondreis ontdek je  de eilanden Naxos, Amorgos en Santorini. Je combineert authentieke witte dorpjes met zandstranden en verblijft in kleine authentieke hotels.

https://www.griekenlandkids.nl/

Benieuwd naar alle mogelijkheden in Europa? We helpen je graag. www.riksjafamily.nl

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!