Het aanbod van Travelnauts is groot en daarom hebben zij speciaal voor Verre Reizen met Kinderen een top 4 bijzondere accommodaties samengesteld. Kijk even mee naar de prachtige locaties!

  1. Knight Inlet Lodge, Canada.

De Knight Inlet Lodge ligt midden in de natuur en is dan ook alleen te bereiken per watervliegtuig. Je vliegt naar deze drijvende lodge, gelegen in één van de laatste echte stukken wildernis ter wereld is. De natuur is hier ongerept; regenwoud, diepe fjorden en volop wildlife. De Knight Inlet Lodge is kleinschalig en biedt plaats aan maximaal 30 gasten. Je gaat hier verschillende keren met de ranger op pad om bijvoorbeeld per boot vanaf het water de grizzly beren te spotten! Een unieke locatie en unieke ervaring! Een ‘must’ in je Canada-reis. 

Bekijk alle Canada reizen van Travelnauts

canada british columbia knight inlet watervliegtuig 2 240 canada british columbia knight inlet beren zwemmen240 canada british columbia knight inlet aanzicht water veraf 240

 

  1. Elephant Hills, Thailand

Kom oog in oog te staan met de Aziatische olifant en ervaar hoe deze bijzondere dieren leven in Elephant Hills! Je verblijft in een luxe safaritent met heerlijke bedden, verlichting en zelfs een eigen badkamer. Luxe in de jungle! Ook is het mogelijk om in een drijvende tent op het water te slapen! Maak met de rangers een wandeling door de  jungle, een kanotocht over de Sok rivier en – hoogtepunt voor velen –  het olifantenkamp van Elephant Hills. Hier heb je uitgebreid de kans om kennis te maken met de bijzondere Aziatische olifant. 100% diervriendelijk, Elephant Hills heeft vele prijzen gewonnen. 

Bekijk alle Thailand reizen van Travelnauts

thailand fam047927 elephant hills drijvende tent rivier240 thailand fam032995 elephant hills kids olifanten water zwemmen240 thailand elephant hills drijvende tent jungle240

 

  1. Sossus Dune Lodge, Namibië

Overnachten in de woestijn in Namibië! Deze bijzondere lodge in de Sossusvlei bestaat uit 23 ‘desert chalets’ die van alle gemakken zijn voorzien. De chalets zijn op een verantwoorde manier gebouwd van steen, hout en canvas als een klein Afrikaans dorpje. Sta versteld van het prachtige uitzicht dat je hebt vanaf je eigen veranda! Bovendien kan je vanuit deze lodge de prachtige zonsopkomst en -ondergang in de Sossusvlei zien. Misschien zie je zelfs wilde dieren lopen. 

Bekijk alle Namibië reizen van Travelnauts

Sousus Dune Lodge 240 namibie sossusvlei fam019508 zand wandelen kids240 namibie 0258 IT 240

 

  1. Rose Gums Wilderness Retreat, Australië

Bij de Rose Gums Wilderness Retreat verblijf je in een heuse boomhut in het tropisch regenwoud! Geniet in een luxe boomhut van het uitzicht over de Atherton Tablelands! De luxe boomhutten zijn op palen gebouwd en van alle gemakken voorzien. Zo is er een bubbelbad met prachtig uitzicht. Vanaf je eigen boomhut loop je zo het prachtige regenwoud in. Er zijn verschillende wandelroutes door de natuur; spot de vele vogels, de kleine kangoeroe en het vogelbekdier.

Bekijk alle Australië reizen van Travelnauts

Rose Gums Wilderness Retreat 240 Rose Gums Wilderness Retreat 3240 image.png

Ben je er nog niet helemaal over uit welke mooie bestemming je graag samen met je kinderen wilt bezoeken? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina's. Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van onze klanten over de verschillende bestemmingen.

Logo

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!