Vamonos schermafdrukAvontuurlijke verre reizen met kinderen

Vámonos betekent: Laten we gaan! Een daadkrachtige naam voor een organisatie die sinds 1991 even zo indrukwekkende individuele reizen organiseert. Sinds de Vámonos medewerkers ontdekten hoe mooi het is om met kinderen te reizen, is ook die ervaring verwerkt in hun reisaanbod. Het resultaat presenteren we graag aan onze bezoekers.

 

Ervaringsdeskundigen
Omdat het Vámonos for kids-reisaanbod is samengesteld door ervaringsdeskundigen, weten zij wat belangrijk is als je reist met (jonge) kinderen. In de reizen door Latijns Amerika, Afrika, Azië en het Midden Oosten wordt het tempo aangepast, is de accommodatie kindvriendelijk en zul je met kinderen minder vaak drukke steden en juist meer strand, dieren en watervallen bezoeken. Een deel van de reizen is ook geschikt voor zeer jonge kinderen. Dit geldt met name voor Maleisië, Cuba, Costa Rica, Bali en Thailand. Omdat de overige bestemmingen een avontuurlijker programma hebben, zijn deze meer geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zeven jaar.

 

Reizen met kinderen volgens Vámonos
Bij kinderen zit ontdekken in het bloed. Met hun onbevangenheid kijken ze op een heel andere manier naar de wereld om hen heen en maken ze snel contact met de lokale bevolking. Voor je het weet doen ze mee in het lokale beach volleybalteam en spreken ze een aardig woordje Spaans of Swahili! In verre landen met vreemde culturen is alles een grote ontdekkingsreis. Laat je kind de gids zijn en beleef een heel andere kant van reizen. Dus: Vámonos!

Website: www.vamonos.nlVamonos groen

 

Vámonos Travels
Amstelveenseweg 314
1076 CS Amsterdam
Tel. 020-6735353
Email: info@vamonos.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.30 uur.

 

In BraziliëOp Cubaalt

Het reisaanbod van Vámonos Travels: 

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!