Onze eerste sponsor!Schermafb travelnauts
Oprichter David van de Ven benaderde ons eind 2007 met het verzoek om een link naar zijn website. Hij was op dat moment bezig de laatste hand te leggen aan zijn website, die als basis diende voor zijn nieuwe bedrijf ‘Travelnauts’. Een reisorganisatie gespecialiseerd in verre gezinsreizen.

Travelnauts
Travelnauts is opgericht om verre reizen met kinderen mogelijk te maken voor ieder gezin. Het is juist fantastisch om met jonge kinderen een avontuurlijke safari of prachtige jungle tour te maken. Om dat te kunnen doen, moet alleen wel alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Hier zorgt Travelnauts voor; alle praktische zaken worden geregeld, het gezin wordt volledig ontzorgt. Het is geweldig om de passie voor verre reizen te delen met je kinderen? Voor zowel ouders als kinderen wordt het een avontuurlijke en leerzame, maar vooral onvergetelijke ervaring.

Breed aanbod

Travelnauts biedt een zeer breed assortiment aan avontuurlijke en prachtige gezinsreizen, met keuze uit vele bestemmingen, verspreid over de hele wereld. 

Wat dacht je van Colombia of Namibië? Maar ook gangbaarder landen als ThailandCosta RicaAmerikaZuid-Afrika of Bali zijn mogelijk. Ook een avontuurlijke zonvakantie naar het Caribisch gebied of de Malediven behoort tot de mogelijkheden. Ook de bijzondere familiereizen naar Canada spreken ons erg aan!

Er wordt onderscheid gemaakt tussen reizen die geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 5, van 6 tot 11, of van 12 tot 20. Maar er wordt veel aandacht besteed aan de specifieke reiswensen van jouw gezin, iedere reis wordt namelijk geheel op maakt uitgewerkt. De nadruk ligt daarbij op individueel op maat gemaakte reizen. 

Travelnauts Verre gezinsreizen

 

 

Contact:

Travelnauts
Weerdestein 117
1083 GH  Amsterdam
+ 31 (0) 20 52 89 333
travelnauts.nl
info@travelnauts.nl

Klik hier om direct een offerte aan te vragen...

 

Travelnauts Costa Rica  Travelnauts Dubai  Travelnauts vakantie Thailand

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!