Travelnauts: bijzondere reizen met kinderen

Travelnauts websiteOnze eerste partner!
Oprichter David van de Ven benaderde ons eind 2007 met het verzoek om een link naar zijn website te plaatsen. Hij was op dat moment bezig om de laatste hand te leggen aan zijn website, die als basis diende voor zijn nieuwe bedrijf ‘Travelnauts’. Een reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen met kinderen. Sindsdien werken we samen.

Travelnauts
Sinds 2007 is het doel van Travelnauts om het voor ouders mogelijk te maken om hun liefde voor reizen, de natuur, wildlife en andere culturen met hun kinderen te delen. Want zegt nou zelf; er is toch niets mooier dan samen met je kinderen herinneringen te maken en de wereld te verkennen? 

Volledig ontzorgd
Hoe fijn is het om alleen te hoeven genieten van de reis en voor de rest volledig ontzorgd te worden? Daar zorgt Travelnauts voor. Van het uitstippelen van de route tot het boeken van de vluchten, van het regelen van de autohuur tot de transfers en van het uitzoeken van kindvriendelijke accommodaties (denk aan boomhutten, paddenstoelen en iglo’s) tot aan het regelen van verrassingen voor de kinderen; de gezinsreizenexperts van Travelnauts verzorgen alles tot in de puntjes voor hun reizende gezinnen.

travelnauts amerika nationale parken en steden

Familiereizen op maat
Daarnaast is iedere familiereis van Travelnauts maatwerk. De gezinsreizenexperts besteden dan ook veel aandacht aan wat een reis voor jou en vooral ook voor je kinderen bijzonder maakt. Welke reiservaringen hebben jullie al? Wat zijn de hobby’s van de kinderen? Willen jullie veel zien of reizen jullie liever in een rustig tempo? Wat mag echt niet ontbreken tijdens jullie reis? En natuurlijk worden de activiteiten afgestemd op de leeftijden van de kinderen; of je nu met een baby of een tiener reist – Travelnauts weet de reis haarfijn op jullie wensen aan te passen. 

Breed aanbod
Travelnauts biedt een zeer breed assortiment aan avontuurlijke en kindvriendelijke vakanties, met keuze uit vele bestemmingen; binnen en buiten Europa!

travelnauts indonesie rijstvelden bali

Wat dacht je van een onvergetelijke safari in Zuid-Afrika? Beren spotten in West-Canada? Of fietsen tussen de rijstvelden in Indonesië? Streep een roadtrip door West-Amerika van de bucketlist, ontdek schitterende natuur van Slovenië of ga van de gebaande paden in Colombia, Noord-Australië of Noord-Portugal. 

Waarom kies je voor een Travelnauts familiereis

  • Kleinschalige ervaren organisatie, sinds 2007
  • Bijzondere familiereizen; van A tot Z - en op maat
  • Persoonlijke aandacht voor jou én de kinderen
  • Toffe, kindvriendelijke verblijven op fijne locaties
  • Verrassende tips van gezinsreizenexperts
  • Unieke ervaringen voor iedere leeftijd
  • Alleen de leuke verrassingen op reis
  • Waardering van reizigers: 4,5*
  • Flexibiliteit en maximale zekerheid
  • 24/7 bereikbaar tijdens je reis

Travelnauts FamiliereizenContact
Travelnauts
Weerdestein 116B
1083 GH  Amsterdam
+ 31 (0) 20 52 89 333
travelnauts.nl
info@travelnauts.nl

Vraag direct je reisvoorstel aan…

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!