Travelnauts-site 240x151Experts in verre gezinsreizen

Onze eerste sponsor
David van de Ven benaderde ons eind 2007 met het verzoek om een link naar zijn website. Hij was op dat moment bezig de laatste hand te leggen aan zijn website, die als basis diende voor zijn nieuwe bedrijf ‘Travelnauts’. Een internetreisbureau speciaal voor verre gezinsreizen.

Het ontstaan van Travelnauts
Na een aantal geslaagde verre reizen met zijn zoon Luuk, besloot David zijn jarenlange werkervaring in de reiswereld te benutten voor het opzetten van een eigen reisbureau. Travelnauts werd geboren. Een sprong in het diepe, maar wel in de overtuiging dat er een groeiende behoefte bestaat onder ouders om verre reizen te maken. Inmiddels is het reisbureau al weer een tijd in vol bedrijf en de zaken lopen goed. David heeft er alleen spijt van dat hij niet jaren eerder de sprong gewaagd heeft, zo vertelde hij tijdens onze eerste ontmoeting.

Breed aanbod
Travelnauts biedt een zeer breed assortiment aan avontuurlijke en luxe gezinsreizen, met keuze uit honderden bestemmingen, verspreid over de hele wereld. De nadruk ligt daarbij op individueel op maat gemaakte reizen. In eerste instantie vooral gericht op Noord (bijv. 'Het beste van het Westen') en Midden Amerika en het Caribisch gebied (bijv. 'Costa Rica, Cruise & Fun'), maar inmiddels kun je je reis naar alle bestemmingen door de experts van Travelnauts laten organiseren. Ons spreekt zijn reis 'Beestenboel in Namibië', een Fly and Drive wel aan. Of een van die vele andere avontuurlijke mogelijkheden. Travelnauts, Experts in verre gezinsreizen

Contact:

Travelnauts
Weerdestein 117
1083 GH  Amsterdam
+ 31 (0) 20 52 89 333
travelnauts.nl
info@travelnauts.nl

Klik hier om direct een offerte aan te vragen...

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!