SNP screenshotReizen, beleven en ontdekken

Om het aanbod van kinderreizen op onze site (nagenoeg) compleet te maken, namen wij contact op met de SNP. Hun Travelkids reizen mochten niet ontbreken, vonden wij. Sinds het voorjaar van 2010 kunnen de bezoekers op onze site daarom al kennismaken met de verre kinderreizen van de SNP. De samenwerking verloopt zo voorspoedig dat ze nu, een half jaar later hebben besloten toe te treden als volwaardig sponsor van onze site. Heel hartelijk welkom.

Liefde voor de natuur
Stichting Natuurstudie Projecten is een vlag die de lading al lang niet meer dekt. De naam verklapt echter wel vanuit welke gedachte de familiereizen van SNP samengesteld worden. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van de organisatie en van elke reis die ze aanbieden. Deze reisorganisatie onderscheidt zich daarnaast door het actieve karakter van haar reizen. Fiets- en/of  wandeltochten, kanovaren of de rivier afzakken op een zelfgemaakt houtvlot, ezel- en kamelenexpedities, in iedere rondreis vind je er wel iets van terug. Activiteiten waar kinderen graag aan meedoen en ook vaders en moeders van kunnen genieten.

Of je nu een rondreis wilt ondernemen met je eigen gezin, een groepsrondreis samen met andere reislustige ouders en hun kinderen of een reis op maat wilt laten samenstellen, bij SNP Travelkids heb je de keuze.

Gevarieerd aanbod
Op stap met een ranger door het Ithala wildreservaat en gecko tuben op de Groot Letaba Rivier in Zuid Afrika? Of toch liever een kamelentocht maken onder de sheltering sky van Marokko? Ook als jullie voorkeur uitgaat naar Azië heb je een ruime keuze. Een fietstocht langs de Oostkust van Maleisië bijvoorbeeld. Het is maar een kleine greep uit het zeer gevarieerde aanbod van de verre reizen voor jong en oud die SNP Natuurreizen organiseert. Kijk maar eens op de website!

banner SNP

 

SNP Reiswinkel

Molukkenstraat 7
6524 NA Nijmegen
Tel. 024 - 327 70 00
E-mail: info@snp.nl

CanadaCosta RicaIndonesie

Het reisaanbod van SNP:

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!