Verre reizen met kinderen op je eigen manier

Sponsor van het eerste uur

Riksja-schermprint 200x96

Tijdens onze tweede reis (2007) hebben wij Riksjakids benaderd met de vraag of zij als sponsor wilde toetreden tot onze website. Op dat moment waren we nog onderweg en waren de bezoekersaantallen niet groot. Wel merkten we toen al dat een toenemend deel van onze bezoekers bestond uit andere ouders met reisplannen. Dat sterkte ons in het idee ook plannen te maken voor het uitbouwen van de website na onze eigen reis. Riksjakids liet merken dat ze geloofden in onze plannen en trad als een van de eerste sponsors toe. Leuk, en voor ons een grote stimulans om door te gaan. Ook nu blijven ze ons steunen in de verdere uitbouw van de site en hebben ze vertrouwen in onze missie.

 

Het aanbod
Riksjakids is specialist in individuele rondreizen voor gezinnen met jonge en oudere kinderen. Alle reisspecialisten reizen zelf met hun kinderen geven dus advies uit eigen ervaring. RiksjaKids biedt rondreizen aan en 'bouwstenen' die een eigen reis kunnen aanvullen. De bouwstenen zijn echt toegesneden op reizen met kinderen, zowel wat betreft activiteiten als accommodatie. Op de website bieden zij de volgende bestemmingen aan: Amerika, Canada, Zuid Afrika, Thailand, Sri Lanka, Costa Rica, Marokko, Indonesië, Peru, Mexico. Het moederbedrijf Riksja Travel heeft echter een veel uitgebreider pakket aan bouwstenen die ook ingezet kunnen worden voor individuele (kinder)wensen.


Origineel en goed doordacht
Wij denken dat het aanbod van Riksjakids origineel en goed doordacht is en dicht aansluit bij de manier van reizen die wij zelf leuk vinden. De mogelijkheid (een deel van) de reis door een Nederlandse reisorganisatie te laten verzorgen haalt wellicht koudwatervrees weg bij twijfelende ouders. Maar zeker ook voor anderen is het interessant hun aanbod eens te bekijken.

Riksjakids-logo

 

Email: info@riksjakids.nl

 

 

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!