Riksja schermafdrukVerre reizen met kinderen op je eigen manier

Riksja Family is een van de gespecialiseerde reisorganisaties voor families met jonge en oudere kinderen die al vanaf het vroegste begin aanwezig is op Verrereizenmetkinderen.nl. De reizen die zij organiseren zijn altijd bijzonder, zorgvuldig samengesteld en met aandacht voor details. De reisspecialisten van Riksja Family zijn namelijk zelf ook reislustige ouders en weten uit eigen ervaring wat de leukste plekjes voor jouw gezin zijn. 

 

Het aanbod
Riksja Family is specialist in individuele rondreizen voor gezinnen met jonge en oudere kinderen. Alle reisspecialisten reizen zelf met hun kinderen geven dus advies uit eigen ervaring. Riksja Family biedt rondreizen aan en bouwstenen die een eigen reis kunnen aanvullen. De bouwstenen zijn echt toegesneden op reizen met kinderen, zowel wat betreft activiteiten als accommodatie. Op de website biedt Riksja Family reizen aan naar Afrika (Botswana, Namibie, Tanzania, Zuid Afrika en Marokko), Azië (China, Indonesie, Japan, Sri Lanka, Thailand, Vietnam), Latijns Amerika (Brazilië, Costa Rica, Cuba, Mexico, Peru), Noord Amerika (Canada en de Verenigde Staten) en AustraliëHet moederbedrijf Riksja Travel heeft een uitgebreider pakket aan bouwstenen die ook ingezet kunnen worden voor individuele (kinder)wensen.

Origineel en goed doordacht
Wij denken dat het aanbod van Riksja Family origineel en goed doordacht is en dicht aansluit bij de manier van reizen die wij zelf ook leuk vinden. Met een mooie balans tussen bezienswaardigheden, activiteiten en aandacht voor de dagelijkse omgeving. Met bouwstenen kun je er ook voor kiezen om een deel van jullie reis door Riksja Family te laten regelen. Het scheelt je veel werk, en je profiteert van hun enorme reiservaring met kinderen. 

Riksja 200x200

 

Contact met Riksja Family?

Bel: +31 (0)71- 891 04 05

Mail: info@riksjakids.nl

 

Het reisaanbod van Riksja Family: 

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!