Reizen buiten het boekje!

screenshot2016Voor het eerst met de kinderen naar een verre bestemming lijkt een hele onderneming. Wij zien het echter als een leuke uitdaging. Als specialist in maatwerk reizen verzorgt PANGEA Travel dit soort familiereizen met grote regelmaat. Daarnaast zijn er bij PANGEA Travel genoeg reisadviseurs die zelf ook regelmatig met (kleine) kinderen verre bestemmingen bezoeken. PANGEA beschikt daardoor over veel ervaring en er wordt dan ook niet opgekeken bij vreemde en praktische vragen. Als de kinderen hebben genoten, is de reis voor de ouder ook geslaagd. Dat is altijd weer het doel.

Reizen naar Azië
Een tocht op een bamboevlot in China, een kookles in een echt Chinees restaurant, bezoek aan de Orang-oetans bij Bukit Merah of het wassen van een olifant in Thailand. Azië biedt veel mogelijkheden voor een geslaagde vakantie met kinderen. Omdat elke reis op maat wordt gemaakt, kan PANGEA Travel de familiereis precies zo invullen als jullie wensen. Wilt u overnachten bij mensen thuis, heel avontuurlijk of juist heel comfortabel verblijven in een villa met eigen zwembad? Bij PANGEA Travel is alles mogelijk!

Reizen naar Afrika
Afrika is een geweldig continent en zeer geschikt voor een reis met kinderen. In Zuid-Afrika kunt u met de kleintjes bijvoorbeeld een malariavrije reis maken. Voor iets oudere kinderen is Tanzania een mooie bestemming. Hier kun je bijvoorbeeld een wandelsafari maken of samen met een lokale stam op pad gaan. Bijkomend voordeel: er is maximaal twee uur tijdsverschil waardoor de reis meteen ontspannen kan beginnen.

Rootsreizen
PANGEA Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van rootsreizen inclusief toestemming voor het tehuisbezoek. Door de CCAA in China is Pangea Travel aangesteld als de belangrijkste partner in Nederland voor het organiseren van rootsreizen. In China staat uw bezoek aan het kindertehuis centraal. Maar een eerste kennismaking met China krijgt u in Shanghai. Een gids laat u de highlights zien en brengt u in contact met het echte Chinese leven. Er is ook een rootsreis naar Taiwan.

Voor een persoonlijk reisadvies maken we graag een afspraak. Dit kan ook buiten kantooruren en, als u wenst, bij u thuis. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of vul het vragenformulier in. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Spreekt u liever af buiten deze kantooruren? Geen probleem, we maken dan een afspraak op een ander tijdstip en indien gewenst bij u thuis.

Website: www.pangeatravel.nl/familiereizen.html

PANGEA Travel
Jansbuitensingel 29
6811 AD Arnhem

Tel. 026 370 75 11
E-mail info@pangeatravel.nl

E-mail info@pangeatravel.nl

Het reisaanbod van PANGEA Travel:

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!