Welkom bij Original Asia!

Website-OA 300x199ORIGINEEL REIZEN
Wij zijn een creatieve reisorganisatie met oog voor detail. De mooiste en meest bijzondere privé-reizen, geheel op maat en altijd afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een luxe reis naar Bali of juist avontuurlijk naar Cambodja, met het hele gezin op vakantie naar Vietnam of Bali: Bij ons bent u aan het juiste adres voor de mooiste reizen met hele gezin!

WERKWIJZE
Onze werkwijze is net iets anders dan u wellicht gewend bent en daar zijn we trots op! Altijd net iets extra's, tijd & aandacht voor uw vragen & wensen en daarmee altijd het juiste advies. Op onze website vindt u een groot aantal voorbeeldreizen in allerlei soorten en maten. Van luxe reizen op de Malediven tot een basic avontuur door de jungle van Borneo en alles wat daar tussen zit. Alle reizen zijn geheel verzorgd en op individuele basis. U kunt deze rondreizen en bouwstenen beschouwen als voorbeelden en ze gebruiken als inspiratie voor uw eigen reis.

Onder het thema Gezinsreizen vindt u op onze website een aantal voorbeeldreizen met een ideaal programma voor jong en oud: de leukste excursie, een rustig tempo en met verblijf in familiekamers.

Bel of mail ons en we nemen uw wensen graag door om samen de perfecte reis op te stellen. U ontvangt hierna van ons een op maat gemaakt reisvoorstel. Mocht u aan de hand van dit voorstel nog iets willen veranderen? Geen probleem, we passen de reis aan tot dat deze 100% naar wens is!

Logo wit 150x38

Website: www.originalasia.nl
Email: reizen@originalasia.nl
Telefoon: 085-7604700

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!