Meet the locals. Je kinderen zijn écht welkom. Kidsreizen waar ouders het ook naar hun zin hebben.

Meet the locals, hoe doe je dat? Familie Local Hero Costa Rica (200x200)
Een verre vakantie met je gezin. In rustig tempo zodat je geniet van zon en zee en van elkaar. Veel zien, veel meemaken en nieuwe indrukken opdoen. Hoe leuk is het dan om de mensen daar te leren kennen, eventjes deel uit te maken van de lokale gemeenschap en de wereld te zien door hún ogen?

Er is een reisorganisatie die het mogelijk maakt: je reis laten organiseren door een betrouwbaar reisbureau ter plaatse én veel contact met de locals. Ze noemen zich Local Hero Travel en ze doen het zo:

* Je hobby of passie delen
Zijn je kinderen gek van auto’s? Willen ze meer weten over cricket? Gamelan, steeldrum of andere lokale muziek spelen? Gek op dansen, mode, koken of architectuur? Local Hero brengt je een ochtend of middag in contact met een enthousiaste local met dezelfde passie, werk of interesse.

* Lokaal eten en drinken
Fastfood, pizza, snelle hap? Een cola of biertje op een toeristische plekje aan de rivier? Tuurlijk, doen wij ook! Toch loont het iets verder te kijken. Een authentiek café, bar of restaurantje. De hotspots waar je local Hero zelf ook komt. Geen lijsten van internet maar een paar goede aanraders.

* Lokaal feesten
Die bijzondere ceremonie, dat geweldige straatfeest, die dag waarop het hele dorp uitloopt en de stad uit zijn dak gaat. Daar wil je bij zijn. Je local Hero weet welk feest, party, festival, evenement of bijzondere typisch lokale activiteit je niet wilt overslaan.

* Lokaal slapen
Gezellige lodges, family-run guesthouses en boetiekhotels. Niet té low-budget, comfort waar het kan. Waar de receptionist je kent, de schoonmaakster geen nummer is en je met iedereen een praatje maakt. En aan het eind van je reis toch even ‘splashen’ in een all-inclusive resort? Moet kunnen.

* Een homestay proberen
Toch een beetje een drempel. Je wilt op vakantie, land en de cultuur leren kennen maar een nachtje lokaal slapen inplannen? Primitief, geen vrijheid, ongemakkelijk? Stap erover heen en laat je local Hero een homestay regelen. Wedden dat het de mooiste ervaring van jullie reis wordt?

Wie is die local Hero?
De man of vrouw die werkt bij een lokaal reisbureau en je reis in elkaar zet. Zonder tussenschakels. Híer alles regelen mét Nederlandse garanties, dáár een reis op maat met up-to-date kennis. Want echt het kan: een gezinsreis ‘’the-local-way’’ die je nooit meer zult vergeten.

Benieuwd? Kijk verder op Localherotravel.nl onze bestemmingen:

Afrika - Azië - Zuid-Amerika

LocalHeroMarokko240118Wil Local Hero Costa Rica (200x200)LocalHeroThailand240118

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!