Verre Reizen Met Kinderen

Verrassende familiereis door Zuid-Afrika & de Seychellen

Bent u op zoek naar een verrassende en afwisselende familiereis in Afrika? Dan hebben wij een leuke aanrader: de combinatiereis Zuid-Afrika en de Seychellen. Een perfecte reis om bijvoorbeeld in de zomervakantie te ondernemen. Tijdens het eerste deel van de reis rijdt u met uw eigen huurauto door Zuid-Afrika, waar de focus ligt op het maken van safari’s. Tijdens uw verblijf in een aantal malariavrije wildparken heeft u voldoende kans om de Big 5 te spotten. De kinderen zullen zich ook zeker vermaken met een canopy tour of een tocht per mountainbike door het Kololo Game Reserve. Zijn de kinderen al wat ouder dan kunt u uiteraard ook kiezen voor safari’s in het Kruger National Park en omgeving. Na het avontuur in Zuid-Afrika sluit u de reis af op de Seychellen. Hier kunt u kiezen uit familievriendelijke resorts of juist een selfcatering appartement. Op de Seychellen hoeft u zich niet te vervelen. Maak bijvoorbeeld een prachtige cruise langs de zuidkust van het hoofdeiland Mahé, bezoek de lokale markt of maak een dagtocht naar een van de andere eilanden. De kinderen kunnen heerlijk in het water spelen en snorkelen tussen de kleurrijke vissen. Een mooie afsluiter van een perfecte familiereis.

Meer informatie over deze reis vind je op: www.pangeatravel.nl

Pangea foto

PANGEA Travel is de specialist in het samenstellen van familiereizen naar Afrika en Azië. In 2003 zijn wij gestart met als doel om reizen samen te stellen op basis van de wensen van individuele reizigers. Een reisorganisatie die dus echt luistert naar uw wensen en ideeën. Onze reisspecialisten adviseren u graag over de reismogelijkheden die voor uw gezin belangrijk zijn. Wij hebben onze bestemmingen meerdere malen bezocht en stellen op basis hiervan een reisplan samen. Tevens geven wij tips over de gezelligste restaurants, leuke activiteiten en de mooiste reisroutes. Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met het organiseren van familiereizen. Wij houden rekening met de reisafstanden, selecteren kindvriendelijke accommodaties en creëren afwisselende programma’s. U kunt bij ons terecht voor een rustige reis, indien u met jonge kinderen reist, of juist een actieve en avontuurlijke reis als de kinderen al wat ouder zijn. PANGEA Travel heeft een gevarieerd reisaanbod in Afrika en Azië en biedt verschillende reisopties aan. Wilt u bijvoorbeeld onder begeleiding van een gids reizen, of toch liever met uw eigen huurauto op pad? PANGEA Travel helpt u graag verder om de ideale reis voor u en uw gezin samen te stellen.

Bekijk ook de andere bijzondere familiereizen van PANGEA Travel: https://www.pangeatravel.nl/familiereizen.html

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website