Verre Reizen Met Kinderen

Thailand Noord Thailand Overal PrachtigThailand24 jpg (200x200)Fietsen en bamboefratsen in Thailand met Van Verre Family

Thailand is dé bestemming om met kinderen te reizen. Deze familiereis van Van Verre Family heeft alle ingrediënten voor een mooie en afwisselende reis door Thailand. Ga fietsen en koken in een dorp vlakbij Chiang Mai of dobber op een houten bamboevlot de rivier af. Waan je in een sprookje in de oude koningssteden Ayutthaya en Sukhothai en ontdek de prachtige tempels. Een treinreis tussen de koningssteden is ook een onvergetelijke ervaring, dé manier om in contact te komen met de lokale bevolking! In de hoofdstad Bangkok zijn er ook veel leuke activiteiten voor kinderen. Stap in de boot en bewonder Bangkok vanaf het water of ga fietsen door smalle steegjes naar lokale markten en tempels. Vergeet ook niet om een ritje met een tuktuk te maken! Na zoveel indrukken is het tijd om te gaan genieten op het strand op het bounty-eilandje Koh Yao Noi in het zuiden.

Hebben jullie andere wensen? De reisspecialisten (wij hebben zelf ook kinderen!) van Van Verre Family adviseren jullie graag bij het samenstellen van jullie familiereis op maat naar Thailand, Indonesië, Maleisië of Sri Lanka.

Meer info: www.vanverrefamilie.nl

Contact: reizen@vanverre.nl

Tel: 0299-475083

Doorzoek de website