Verre Reizen Met Kinderen

Met FOX weet je dat je goed zit!

Al twintig jaar organiseert FOX reizen die verder gaan, zowel in afstand als service en comfort. Heb je hun familiereizen al bekeken? De mogelijkheden zijn fantastisch en eindeloos. Speur met je kinderen naar de Big Five in Zuid-Afrika, slenter langs glooiende rijstvelden in Indonesië of stap op de fiets voor een tocht langs de Grand Canyon in de Verenigde Staten. Deze en nog veel meer avonturen beleef je met FOX.
Hoe ziet jullie droomreis eruit? Samen met andere gezinnen of liever een privérondreis met alleen jullie eigen familie? Welke keuze je ook maakt, met FOX weet je dat je goed zit. Hun familiereizen zijn comfortabel, de service is uitstekend, betrouwbaar want onderdeel van de ANWB en de groepsreizen worden begeleid door bevlogen reisleiders.

ZuidAfrika (200x200)id familiereis (200x200)VS (200x200)

Groepsreis of een privérondreis met je gezin?
Bij FOX kun je kiezen uit groepsreizen of privérondreizen. Voor allebei is iets te zeggen, het is een afweging die ieder gezin zelf moet maken. Kiezen moeilijk? Neem de volgende punten mee bij het maken van je keuze:

  • Gezellig! Het grote voordeel voor reizen samen met andere families is natuurlijk dat er altijd vriendjes of vriendinnetjes zijn waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de kinderen, tijdens een groepsreis leer je zelf ook interessante andere ouders kennen.
  • Goed geregeld! In een groepsreis begeleid door een Nederlandssprekende reisleider wordt bijna alles voor je geregeld waardoor je meer tijd overhoudt om vakantie te vieren. Zo kun je veel zien in korte tijd.
  • Het gevoel van veiligheid is groter als je met een groep reist. Mocht er iets gebeuren onderweg, dan zijn er altijd mensen om je heen die je kunnen helpen.
  • Bij een privéreis reizen jullie zelf met huurauto, of met een auto met chauffeur (en evt. een gids) waardoor je meer vrijheid in het programma hebt en meer privacy.

>> Ontdek zelf de wereld van FOX

Doorzoek de website