Verre Reizen Met Kinderen

Dominicus maleisie2Maleisië: al 130 miljoen jaar de place to be!

Maleisië is misschien wel de meest veelzijdige bestemming in Azië. Wil jij ook met je gezin naar Maleisië? Vul het formulier in, ontvang reisinformatie van Travelnauts en maak kans op een gratis Dominicus reisgids van Maleisië en Singapore!

Je zit met je gezin aan tafel voor het jaarlijkse familievakantieoverleg en denkend aan dat heerlijk luxe resort van vorig jaar vraag je: ‘Waar gaan we dit jaar heen, jongens?’ Je jongste twijfelt geen moment en roept: ‘Ik wil haaien zien en Nemo zoeken!’ Haaien? Hm. De middelste kijkt bedenkelijk en zegt: ‘Maar ik ga m’n spreekbeurt doen over het regenwoud en wil op expeditie.’ Regenwoud? Je oudste haalt z’n schouders op en mompelt: ‘Als ik maar kan shoppen, dan vind ik alles best.’ Je zucht. Met je handen in je haar kijk je wanhopig je partner aan op zoek naar een medestander, maar die oppert: ‘Eigenlijk wou ik gewoon lekker met de auto weg.’

Gelukkig is er een bestemming waar iedereen de vakantie van zijn of haar dromen krijgt: Maleisië!

Maleisië heeft prachtige resorts, voorzien van alle gemakken en luxe die je je wenst. En in vergelijking met andere bestemmingen ook nog eens heel betaalbaar. Daarnaast kun je heel goed op je eigen tempo met je huurauto van de ene naar de andere bestemming rijden. Is je partner ook blij! Maar als je het prettiger vindt om je te laten rijden, dan is een taxi zó geregeld.
Je oudste zal niets te klagen hebben. Als je naar Maleisië gaat zal jullie reis hoogstwaarschijnlijk starten en eindigen in Kuala Lumpur of misschien wel Singapore. Aan jullie de keuze. Het zijn beide hypermoderne steden waar je qua shoppingmogelijkheden helemaal los kunt gaan.

maleisie schommel KLmaleisie schommel

En wie wil er nu niet rondlopen in het oudste regenwoud ter wereld? Nog ouder dan het Amazonegebied in Brazilië is de Taman Negara jungle van Maleisië. Volgens onderzoekers heeft dit gebied nooit te maken gehad met de gevolgen van de ijstijd en is er ook nog nauwelijks gekapt wat de bijzondere flora en fauna verklaart.
Bijkomen van alle indrukken doe je vervolgens op een van de tropische bounty-eilandjes, bijvoorbeeld de Perhentians aan de oostkust. Zie je je al schommelen in je hangmat boven het witte zand? Je kunt hier gewoon vanaf het strand met je snorkel de zee inlopen en voor je het weet zwem je oog in oog met roggen, schildpadden, kleine haaien en natuurlijk Nemo.

travelnauts 100x100Familie van Eijndhoven: De reis heeft in alle opzichten aan onze verwachtingen voldaan. Ook onze kinderen hebben er erg van genoten. Het Pacific Regency in KL heeft een fantastisch dakterras met zwembad wat ontzettend leuk is voor kinderen.

Familie Dekkers: We hebben een geweldige vakantie gehad! Het hoogtepunt voor ons waren toch wel de Cameron Highlands. Pulau Kapas was een geweldige afsluiting. De kinderen vonden de canopy trails geweldig en ook de Taman Negara natuurlijk met alle beesten (apen, leguanen, schorpioenen etc).

Lees hier meer reviews over Maleisië

Fam DekkersFamilie van Eijndhoven

 

Wil jij ook met je gezin naar Maleisië? Laat hier je gegevens achter, ontvang informatie over Maleisië van Travelnauts en maak kans op een Dominicus reisgids over Maleisie!
In april ontvang je bericht als je de winnaar bent van de Dominicus Reisgids Maleisië en Singapore.

Doorzoek de website