Taiwan-familiereis

Pangea Travel heeft een nieuwe reis voor families naar Taiwan. Een eiland, nog niet overspoeld door toeristen en met zó veel te bieden! Gaan jullie met de kinderen naar Taiwan? Wij willen erg graag jullie reisverhaal op verrereizenmetkinderen.nl plaatsen!

Taiwan
Taiwan is een unieke bestemming waar relatief gezien nog weinig toeristen komen. Een goed bereisbaar eiland en, wat ideaal is met kinderen, de afstanden zijn beperkt. De bevolking is uiterst vriendelijk en het kent een interessante, Chinese, maar ook inheemse cultuur. In en buiten de nationale parken vind je prachtige natuur en welk kind houdt niet van het subtropische zandstrand?
Meer info: http://www.nunaartaiwan.nl/

Pangea Familiereis
Ontdek spelenderwijs het schitterende eiland Taiwan, mét uw kinderen! Tijdens deze familiereis maakt u op een interactieve manier als gezin kennis met Taiwan. Dit alles op basis van een auto met Engelsprekende chauffeur/gids, voor uw rust en comfort. Indien u wenst kunnen we hotels met zwembad en kamers met tussendeur of familiekamers aanvragen.

Zo begint de reis in Taipei, met 'must sees' als het uitzicht vanaf Taipei 101 en bezoekjes aan de night markets (voor kinderen een feest). Vervolgens reist u via de hot springs van Yilan en het prachtige Sun Moon Lake naar de oostkust, voor de indrukwekkende Taroko Gorge. Aan de oost- en westkust en in Kenting is tijd voor ontspanning aan het strand en brengt u bezoekjes aan themaparken. Tot slot reist u Per High Speed Train vanaf het cultureel indrukwekkende Tainan terug naar Taipei. Kortom, een speciaal op kinderen afgestemde reis, met voldoende variatie, comfort en rust, die u en uw kinderen nooit zullen vergeten!

Waarom?
Tijdens deze familiereis maakt u als gezin kennis met Taiwan; u bezoekt samen de bekendste en mooiste plekjes. Er is echter ook voldoende ruimte in het programma voor het bezoeken van highlights voor kinderen, zoals een oceaanpark, een rit met een kabelbaan, een bezoek aan een pretpark en het zelf oplaten van lampionnen. Tijdens uw reis wordt u begeleidt door een Engelsprekende chauffeur en tevens gids, waardoor u al uw aandacht en tijd kunt schenken aan uw kinderen. Daarnaast verblijft u in kindvriendelijke hotels, vaak met entertainment. Voor uw rust en comfort, bevat de reis vaak meerdere overnachtingen op een plek.

Meer info over deze reis: Taiwan Familiereis

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!