Schooltje Cambodja 320x232Voor een nieuwe rubriek zoeken we leerlingen die les krijgen via de Wereldschool en geïnterviewd willen worden over hun bijzondere schooldag. Woon je buiten Europa en wil je meedoen? Klik dan hier en vul het formulier in

Hoe ziet jouw schooldag er vandaag uit? Hier in Nederland gaat ’s morgens vroeg de wekker en meestal fietsen de kinderen dan na het ontbijt naar school. Ze zitten in de klas met zo’n 25 andere Nederlandse kinderen en krijgen les van een Nederlandse meester of juf. Voor hen is dat heel gewoon allemaal.

Jouw schoolleven ziet er vast heel wat minder gewoon uit. Misschien maak jij je huiswerk wel met uitzicht op de jungle en zwaait er af en toe een aapje voor je raam voorbij. Of ga je met de helikopter naar school omdat het véél te ver fietsen is.

Omdat wij het erg leuk vinden om aan Nederlandse kinderen te laten zien dat een schooldag er heel anders uit kan zien dan zij gewend zijn, hopen we dat je de interviewvragen wilt invullen en een foto op wilt sturen. Wij zullen de foto en het interview plaatsen op www.verrereizenmetkinderen.nl.

http://www.verrereizenmetkinderen.nl/interviewvragen-leerlingen-wereldschool

Ps. Als je kinderen kent die in deze rubriek passen, dan waarderen we het heel erg als je dit oproepje doorstuurt.

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!