Naar Marokko in de meivakantie? Bij deze twee familiereizen van Dades ontvang je nu € 50,- korting per persoon.

Marrakech en de route van de duizend kasbahs
Rondreis van 10 dagen in een 4x4 met privéchauffeur of self-drive. Reisdata: zaterdag 26 april-maandag 5 mei 2014.

Deze ontdekkingsreis door het zuiden van Marokko is een mengeling van al wat Marokko te bieden heeft: cultuur (Marrakech en de Berbers van Zuid-Marokko), natuur (indrukwekkende kloven, en natuurlijk de onmetelijke woestijn) en de sprookjesachtige architectuur (kasbahs en ksour)! De overnachtingen in Kasbahs en riads maken deze reis tot een uniek gegeven. Daarnaast heeft u geregeld ontmoetingen met de lokale bevolking en krijgt u de kans om een kijkje achter de schermen te nemen van dit fascinerende land.

Dades-actie

Rozenreis
Rondreis van 14 dagen in een 4x4 met privechauffeur of self-drive. Reisdata: zondag 27 april-zat10 mei 2014

Deze reis zal er in alle opzichten één worden vol geuren, kleuren, muziek en dans! Na de bonte souks van Marrakech en de prachtige oranje zandduinen van de Sahara, laten wij onze zinnen prikkelen op het traditionele Rozenfestival van Kelaa m'Gouna...

Elk jaar in april beginnen de rozen te bloeien in de Rozenvallei en de Dadesvallei. Enkele weken later is het tijd voor de oogst: 's ochtends vroeg trekken de lokale Berbervrouwen de velden in om rozen te plukken, die zij weer doorverkopen aan de distillerieën. Alles geurt naar rozen en naar de heerlijke schoonheidsproducten en parfums die hiervan gemaakt worden. Tijdens het festival wordt Miss Rose verkozen, en verder is er een grote parade van verschillende folklore-groepen uit de regio en natuurlijk de jaarmarkt waar iedereen koopjes komt doen. Dompel je onder in dit feest en meer!

dades-actie2 400x300

Boeken kan bij Dades Reizen

www.dades-reizen.nl
Maaspoortweg 6
5235 KG Den Bosch
Tel. 073-8886943

info@dades-reizen.nl

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!