En dit zijn dan de winnaars van de fotowedstrijd. De vijf winnende foto's zijn stuk voor stuk beelden die doen verlangen. Ze stralen uit hoe fantastisch het is om je kinderen de wereld te laten ontdekken. Hieronder lees je het verhaal bij de foto. 

 

Emiel-LouisKaat Sadones
De afgelopen twee jaar zijn we in de zomer naar Thailand geweest met Emiel en Louis. De jongens (op de foto is Emiel 5 en Louis 3) bleken grote fans van Boeddha, ze (en wij dus ook) konden geen tempel voorbijlopen of -rijden zonder binnen te gaan. In 2014 gaan we naar Zuid-Afrika, ze zullen het dagelijkse tempelbezoek dus moeten missen...


Marijke-ThijsMarijke van der Laar
Dit is Thijs, op de foto 11 jaar en jawel, voor de Taj Mahal in Agra, India. Ik wilde met Thijs naar de Himalaya en omdat we drie maanden hadden om te reizen kon er nog een andere bestemming bij. Thijs koos voor India en vooral voor de Taj Mahal. Ik was er al geweest en wilde liever naar een voor mij nieuw land maar ben toch gezwicht voor zijn verhaal. En zie, deze foto vertelt dat hij blij was met zijn keuze! (En ik ook hoor.)


vdLuijtgaardenMario van de Luijtgaarden

Finn op rendiersafari. Dit jaar gingen we op vakantie naar Zweden. Tijdens een van onze wandelingen kwamen we dit rendier tegen. Mijn zoon besloot te kijken hoe dichtbij hij kon komen. Dat was behoorlijk dichtbij. Toen hij tot op zo'n drie meter genaderd was, vond het rendier welletjes en liep op zijn gemak weg. Wat een indrukwekkende ervaring!


 StijnEllenEllen Wissink
Op de foto Stijn met Teun en Tessel op Malta. Een column over deze reis vind je hier: http://www.stijnenellen.com/?page_id=966


Inge-de-BruinInge de Bruin
Hierbij een foto van onze 2 dochters tijdens een les in Martial Arts les in Hoi An in Vietnam. Wat wat het speciaal om bij deze 'meester' in Martial Arts speciaal les te krijgen, echt onvergetelijk! Op de foto zijn onze dochters 6 en 9 jaar.

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!