zuid-afrikaweek-foxMet korting naar Zuid-Afrika.

Van 4 t/m 10 februari geeft Fox elke dag € 50,- korting per persoon en elke dag € 100,- EXTRA korting per boeking op de dagaanbieding*

Maak een reis door het indrukwekkende Zuid-Afrika! Geniet van prachtige natuur en ga op zoek naar de Big Five in de verschillende wildparken. Laat u verrassen door heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen en breng een bezoek aan Kaapstad, door de unieke ligging, één van de mooiste steden ter wereld!

Boek tijdens de Zuid-Afrika Actieweek van maandag 04 februari t/m zondag 10 februari 2013 en ontvang €50,-* korting per persoon op uw reis naar Zuid Afrika!

Dagaanbieding = nog meer voordeel!
U ontvangt extra voordeel, als u één van de dagaanbiedingen naar Zuid-Afrika boekt! U ontvangt dan bovenop de Zuid-Afrika Actieweek korting nog eens een extra korting van maar liefst €100,-* per boeking!

Voor gezinnen
Op donderdag 7 februari is de 16-daagse familie groepsreis Toverdokters & Leeuwen met vertrekdatum 27 juli 2013 de dagaanbieding. Een prachtige reis door het noordoosten van Zuid-Afrika. Deze reis is speciaal voor families die willen genieten van de prachtige natuurparken en dierenwereld van Zuid-Afrika en zal een bijzondere ervaring zijn voor de kinderen!

De dagaanbiedingen zijn slechts één dag te boeken, wees er snel bij want vol=vol

Naar de actie

* Lees eerst de actievoorwaarden

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!