Awards-reisgraagRosetta Reizen heeft door Reisgraag.nl een award uitgereikt gekregen voor beste reisorganisatie in de categorie rondreizen.

In 2012 hebben meer dan duizend mensen een ervaring achtergelaten op Reisgraag.nl over een reisorganisatie waarmee zij op reis geweest waren. Ieder jaar reikt dit online magazine awards uit aan de reisorganisaties met de beste ervaringen.

Rosetta Reizen is een reisorganisatie die zich al ruim 20 jaar toelegt op het organiseren van avontuurlijk getinte reizen met aandacht voor cultuur en natuur. Voor gezinnen biedt Rosetta speciale individuele gezinsreizen naar Egypte. Voor ouders die met hun kinderen én samen met andere gezinnen willen reizen, zijn er de Sam- en Noorreizen, groepsreizen voor gezinnen naar verschillende avontuurlijke bestemmingen.

Reisgraag.nl: ‘Waar vaak de organisatie met de meeste stemmen wint, reiken wij juist de awards uit aan de organisatie met de beste ervaringen; de reisorganisatie die dus de beste kwaliteit levert. Een klant heeft weinig aan het bereik van een organisatie. Volgens ons is de kwaliteit een veel belangrijkere graadmeter voor de consument.’

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!