Reizen voor levensgenieters!

Mooiscreenshot2016Ouders die met hun kinderen verre reizen maken, laten hen kennismaken met het moois dat de wereld te bieden heeft. Al reizend ontdekken ze de schoonheid van de natuur, andere culturen en het samen avonturen beleven. Het eerste dat wij dachten toen Hanneke Janssen, een van de eigenaars van Mooi Vakanties, contact met ons opnam, was: 'wat een ontzettend goede naam voor een reisorganisatie'. Want tijdens het reizen draai alles om Mooi, om schoonheid. Echte reizigers verstaan de kunst om in de meest bijzondere situaties schoonheid te zien.

Ideale reis
Uit eigen ervaring weten de eigenaars van Mooi Vakanties dat het maken van verre reizen met kinderen erg leuk is. Er is veel mogelijk, maar altijd houden ze rekening met de wensen van zowel ouders als kinderen. Zo zullen de reisafstanden niet te lang zijn, de hotels altijd kindvriendelijk en wordt er voldoende tijd ingebouwd om te spelen en te zwemmen. Met deze ingrediënten stellen ze graag de ideale reis voor uw gezin samen.

Jullie droombestemming
Welke bestemming zouden jullie willen ontdekken? Indonesië misschien? De 'Bali met kinderen - rondreis' is afwisselend, ontspannen en geschikt voor het hele gezin. Als jullie op zoek zijn naar meer bounty, dan passen wellicht de vakanties naar Mauritius of de Seychellen beter bij jullie. Of klopt het hart sneller bij een safari avontuur, kijk dan eens bij de Zuid Afrika of Namibië reizen. Op de website van Mooi Vakanties vind je tal van voorbeeldreizen en -vakanties voor gezinnen met kinderen. Staat jullie droomreis er niet bij? Vul dan jullie wensen op het offerteformulier in en laat Mooi Vakanties een voorstel voor jullie ideale reis doen.

Mooi Vakanties hecht ook belang aan duurzaam toerisme. Ze vinden het belangrijk om rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur zodat het ook voor onze kinderen nog mogelijk is om in de toekomst mooie reizen te maken.

alt

Website: www.mooivakanties.nl

Bezoekadres Mooi Vakanties:
Croeselaan 257
3521 BR Utrecht
Tel. 030-2846000
E-mail: info@mooivakanties.nl

altaltalt

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!