scrprintVoor als u graag naar China of Azië wilt met het gezin!

Met het gezin naar China is bijzonder en een geweldige ervaring.
Verre reizen met kinderen naar China is geweldig, een wandeling over de Chinese Muur, de panda’s van dichtbij bekijken, bamboevlot varen, het Terracotta Leger in het echt zien... Het is allemaal mogelijk! Lotus Tours organiseert individuele reizen voor gezinnen naar China. En mocht China u nog een stapje te ver zijn, dan kunt u ook kiezen voor één van onze andere mooie bestemmingen in Azië.

U vertelt ons de wensen en wij maken een vrijblijvende offerte! Ook een mooie combinatie van beiden werelden is mogelijk door eerst een mooie reis in China te maken en deze vakantie nog een paar dagen te eindigen aan het strand in Thailand.

Waarom kiest u voor Lotus Tours?
Lotus Tours organiseert al sinds 2007 familiereizen naar China. Wij zijn een kleine reisorganisatie en door onze ervaring in het organiseren van rootsreizen voor geadopteerde kinderen uit China weten wij wat kinderen en hun ouder(s) graag beleven in China. U geeft aan wat de wensen zijn: cultuur, sportief, strand, dieren, theaterbezoek of een workshop koken? Wij maken een reisschema waarbij er met ieders wensen rekening wordt gehouden. Of u nu kiest voor een reisschema vol met activiteiten of toch liever met veel dagen die u zelf in kunt vullen, het is allemaal mogelijk. 

lampionnen pandas

Kijkt u alvast eens bij ons aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan familiereizen maar wij maken het reisschema passend aan de wensen en budget van uw gezin.

China is een groot land en biedt zoveel reismogelijkheden, dat is een reden om vooral eens met ons te bellen en te informeren naar de mogelijkheden. 

Een standaardreis is geweldig. 
Een avontuurlijker reis is ook spannend!
Of bekijk onze bouwstenen! Ook met mogelijke verlenging in Thailand!

Onze reizen:
RootsreizenChina / Taiwan / Vietnam / Laos / Cambodja / Thailand / Maleisië / Indonesië

Contact
U kunt Marjolein en Liliane telefonisch bereiken of per e-mail.

Meer informatie: lotustours.nl/over-ons/

Mar phangan240 over ons240

Lotus Tours
Kerkpad Zuidzijde 150
3674AV Soest
035-5337781 ma-vr 09:00-17:00

https://lotustours.nl/

bergvolkeren rotsen

Afbeelding1

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!