Website LocalHeroTravelRegel je reis met een lokale reisexpert. In plaats van je reis via een reisbureau te regelen, brengt Local Hero Travel je gelijk in contact met de reisexpert in het land zelf; de local HeroZij kunnen je perfect helpen bij het plannen van je reis, zonder tussenpersoon. En jij krijgt dan een reisplan op maat, met al je wensen er in verwerkt. De Local Hero kent het land door en door, dus adviseert je over de beste plekjes en logische routes. Maar bovenal: geeft de local Hero  je reis een 'local touch', zodat je reis écht bijzonder wordt. Want zeg nou zelf, spontaan contact met locals is toch een van de leukste dingen op reis?

Wie is die 'local Hero?'
Je local Hero is je contactpersoon, degene met wie je je reis op maat rechtstreeks samenstelt. Hij of zij werkt bij een reisorganisatie in het land waar je heen wilt en is gespecialiseerd in het op maat maken van familiereizen. Natuurlijk kent de local Hero het land door en door. Zo zie je niet alleen de highlights maar kom je ook op authentieke, minder bezochte plaatsen waar weinig reizigers komen. Je reisexpert zorgt ervoor dat je echt in contact komt met de lokale community.

Familiereizen, voor elke leeftijd?
Zelf hebben wij ook een gezin, dus we weten wat belangrijk is tijdens je reis: een zwembad, kamers bij elkaar, handig gelegen hotels en reizen op een rustig tempo. Nu biedt Local Hero Travel  wereizen aan in de hele wereld, maar niet elk land is geschikt voor elke leeftijd. Daarom informeert de local Hero je hierover en helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Elke reis is flexibel en naar eigen smaak aanpast.

Direct contact!
Neem direct contact op met jouw local Hero. Het makkelijkste is om het aanvraagformulier onderaan de rondreis in te vullen, dat gaat direct naar de local Hero toe. Maar je kunt ook een mail sturen naar Hello@localherotravel.nl en je reisaanvraag wordt dan doorgestuurd naar de juiste persoon. Wel in het Engels, want de meeste local Hero’s spreken (nog) geen Nederlands.

Zekerheid en risico?
Local Hero Travel is onderdeel van Askja Reizen B.V. en als zodanig aangesloten bij het ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds, zodat jij financiële zekerheid hebt. Je regelt je reis ter plaatse en je lokale vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering. Local Hero Travel garandeert dat dit naar tevredenheid gebeurt.

Bestemmingen:
Local Hero Travel biedt familiereizen naar bijna al hun bestemmingen, en ook groeien ze nog steeds. Je kunt met je gezin afreizen naar bijvoorbeeld: Alaska, Argentinië, Cambodja, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Indonesië, Laos, Madagaskar, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Panama, Peru, Sri Lanka, Suriname, Tanzania, Thailand, Vietnam en Zuid-Afrika. Maar ook reizen naar Antarctica, Chili en Spitsbergen. Kijk voor hun actuele aanbod aan familiereizen op hun familiereis pagina: www.localherotravel.nl/reizen/familiereizen

 

Naar Zuid Afrika met je kinderen en Local Hero Travel Naar Ecuador met je kinderen en Local Hero Travel Naar Myanmar met je kinderen en Local Hero Travel

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!