screenshot LHT

Meet the locals, share the world!

Regel je reis met een lokale reisexpert. In plaats van je reis via een reisbureau te regelen, brengt Local Hero Travel je gelijk in contact met de reisexpert in het land zelf. Want die kunnen dat namelijk perfect zelf, zonder tussenpersoon. En jij kunt dus al je wensen bij ze kwijt, deze Local Hero’s. Ze kennen het land door en door, dus adviseren je over de beste plekjes en logische routes. Maar ook wat extra’s: ze geven je reis een 'local touch', zodat je reis écht bijzonder wordt. Want zeg nou zelf, spontaan contact met locals is toch een van de leukste dingen op reis?

Wie is die 'local Hero?'
Je local Hero is je contactpersoon, degene met wie je je reis op maat rechtstreeks samenstelt. Hij of zij werkt bij een reisorganisatie in het land waar je heen wilt en is gespecialiseerd in het op maat maken van familiereizen. Natuurlijk kent de local Hero het land door en door. Zo zie je niet alleen de highlights maar kom je ook op authentieke, minder bezochte plaatsen waar weinig reizigers komen. Je reisexpert zorgt ervoor dat je echt in contact komt met de lokale community.

Familiereizen, voor elke leeftijd?
Zelf hebben wij ook een gezin, dus we weten wat belangrijk is tijdens je reis: een zwembad, kamers bij elkaar, handig gelegen hotels en reizen op een rustig tempo. Nu bieden we reizen aan in de hele wereld, maar niet elk land is geschikt voor elke leeftijd. Onze local Hero informeert je hierover en helpt je de juiste keuzes te maken. Elke reis is flexibel en naar eigen smaak aanpast.

Direct contact!
Neem direct contact op met jouw local Hero. Het makkelijkste is om het aanvraagformulier onderaan de rondreis in te vullen, dat gaat direct naar de local Hero toe. Maar je kunt ook een mail sturen naar Hello@localherotravel.nl en wij zullen je reisaanvraag doorsturen naar de juiste persoon. Wel in het Engels, want de meeste local Hero’s spreken (nog) geen Nederlands.

Zekerheid en risico?
Local Hero Travel is onderdeel van Askja Reizen B.V. en als zodanig aangesloten bij het ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds, zodat jij financiële zekerheid hebt. Je regelt je reis ter plaatse en je lokale vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering. Wij garanderen dat dit naar tevredenheid gebeurt.

Bestemmingen:
We blijven groeien met onze bestemmingen, maar op dit moment hebben we familiereizen in: Alaska, Argentinië, Cambodja, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Indonesië, Laos, Madagaskar, Marokko, Mexico, Myanmar, Namibië, Panama, Peru, Sri Lanka, Suriname, Tanzania, Thailand, Vietnam en Zuid-Afrika. Maar ook reizen naar Antarctica, Chili en Spitsbergen. Kijk voor het actuele aanbod op: www.localherotravel.nl/reizen/familiereizen

 

 

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!