Screenshot KidsReizen 320Samen je wereld groter maken
Ga op een avontuurlijke reis samen met je kinderen - een ervaring die ze nooit zullen vergeten! Maar waar vind je die unieke en kleinschalige accommodaties met wifi en een zwembad? En hoe plan je activiteiten die leuk zijn voor kinderen en tieners? Bij KidsReizen kennen ze de beste plekjes en hebben ze ervaring met het reizen met kinderen van alle leeftijden. Of je nu met een baby, peuter of tiener reist, ze stellen samen met jou en je kinderen de ideale reis voor het hele gezin samen.  

Verre bestemmingen
Kidsreizen specialiseert zich in individuele familiereizen op maat, voor ouders van kinderen in alle leeftijden. Jullie gezin is uniek en jullie reiswensen staan centraal. Op zoek naar de 'Big Five' in het Zuid Afrikaanse Krugerpark of snorkelen en fietsen op Bali? Of wat dacht je van zwemmen met zeekoeien in Florida of door de bomen slingeren in de jungle van Costa Rica?

KidsReizen biedt de mooiste familiereizen aan naar Cambodja, Indonesië, Vietnam, Maleisië, Thailand, Sri Lanka en de Malediven, Zuid-Afrika, Amerika, Canada, Costa Rica, Australië en IJsland. Alles wordt tot in de puntjes verzorgt zodat de kinderen, maar ook de ouders genieten! 

Product Product

Verspil geen tijd en laat jouw familiereis 100% kidsproof maken door de enthousiaste moeders van KidsReizen. Ze kennen de leuke plekjes en hebben ervaring met reizen met kinderen. Ze bezoeken alle hotels zelf en proberen excursies uit, zo weten zij wat geschikt is voor jouw gezin. Iedere reisspecialist heeft één of meerdere landen als specialisme en kan jullie alles vertellen over de bestemming(en) die je samen met je kind(eren) wilt ontdekken.

KidsReizen neemt je zorgen uit handen en vanaf nu is de wereld binnen handbereik voor het hele gezin. Maak samen onvergetelijke reisherinneringen! 

www.kidsreizen.nl

Logo KidsReizen

Product Product

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!