De website van KidsreizenExplore the World!

Persoonlijke betrokkenheid
We hebben al enige tijd contact met Marie-José Bluyssen, oprichtster van Kidsreizen. Zij is een nieuwe 'speler' op het gebied van de verre gezinsreizen. Ook zij is weer een voorbeeld van een reislustige ouder die het roer omgooide en van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Voor de bestemmingen die zij aanbiedt, put zij uiteraard uit eigen reiservaring met kinderen. Voor klanten is het erg fijn zulke persoonlijke betrokkenheid. Het afgelopen jaar hebben we haar website zien groeien en is deze gevuld met steeds meer mooie reizen naar bijzondere bestemmingen. Het eigen enthousiasme  over reizen met kinderen zie je niet alleen terug in haar reizen maar zeker ook in haar website. We vinden het erg leuk Kidsreizen nu te kunnen toevoegen bij onze sponsors.

Bijzondere bestemmingen
Kidsreizen specialiseert zich in individuele gezinsreizen (maatwerk) voor ouders van kinderen in alle leeftijden. Op zoek naar de 'Big Five' in het Zuid Afrikaanse Krugerpark of toch liever het Argentijnse gaucho leven ondervinden? En wat dacht je van een week samen met je kinderen terug in de schoolbanken? Maar dan wel in China, waar je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Kidsreizen organiseert je reis en zorgt voor prima accommodatie en begeleiding. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken naar hotels met familiekamers en veilig vervoer, wat erg tijdrovend kan zijn en frustrerend voor je kinderen.

Explore the World!
Verre reizen niks voor kinderen? Je droomreis uitstellen tot ze het huis uit zijn? KidsReizen neemt je zorgen uit handen en vanaf nu zijn landen als Thailand, Vietnam, Bali, China, Costa Rica, Zuid Afrika, Argentinië, Cuba en Maleisië binnen handbereik voor het hele gezin! Explore the world!

www.kidsreizen.nl

Kidsreizen

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!