Kidsreizen websiteExplore the World!

Persoonlijke betrokkenheid
Marie-José Bluyssen, oprichtster van Kidsreizen, is een mooi voorbeeld van een reislustige ouder die het roer omgooide en van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Voor de bestemmingen die zij aanbiedt, put zij uiteraard uit eigen reiservaring met kinderen. Voor klanten is het erg fijn zulke persoonlijke betrokkenheid. Haar enthousiasme over reizen met kinderen zie je niet alleen terug in haar reizen maar spat ook van haar website af.

Bijzondere bestemmingen
Kidsreizen specialiseert zich in individuele gezinsreizen (maatwerk) voor ouders van kinderen in alle leeftijden. Op zoek naar de 'Big Five' in het Zuid Afrikaanse Krugerpark of toch liever met een boot de rivier op in Suriname? Of wat dacht je van rijden in een oldtimer in Cuba, of op bijzondere dolfijnen zoeken in Cambodja? Kidsreizen organiseert je reis en zorgt voor prima accommodatie en begeleiding. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken naar hotels met familiekamers en veilig vervoer, wat erg tijdrovend kan zijn en frustrerend voor je kinderen.

Explore the World!
Verre reizen niks voor kinderen? Je droomreis uitstellen tot ze het huis uit zijn? KidsReizen neemt je zorgen uit handen en vanaf nu is de wereld binnen handbereik voor het hele gezin! Explore the world!

Kidsreizen

www.kidsreizen.nl

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!