Kidsreizen websiteExplore the World!

Persoonlijke betrokkenheid
KidsReizen is in 2008 opgericht door Marie-José Bluijssen, een echte wereldreizigster die samen met haar kinderen heel veel van de wereld heeft gezien. Met haar man en haar twee dochters heeft Marie-José een half jaar lang gereisd. Marie-José: ‘Tijdens deze fantastische trip werd nog maar eens duidelijk hoe flexibel kinderen zijn en hoe ze ook genieten van andere culturen. Ze speelden met lokale kinderen, en dat ze elkaars taal niet spraken maakte niets uit.’ Die reis vormde de basis voor KidsReizen. Marie-José wilde ook andere mensen samen met hun kind(eren) laten genieten van mooie landen en andere culturen. Ruim twaalf jaar heeft ze vele gezinnen de wereld over gestuurd en onvergetelijke reiservaringen bezorgd. Maar kinderen worden groot en daarom heeft Marie-José in 2021 het stokje overgedragen aan Van Verre. Een reisorganisatie met een aantal echte wereldreizigers in dienst. Waaronder, hoe kan het ook anders, een aantal reizende moeders en vaders.

Bijzondere bestemmingen
Kidsreizen specialiseert zich in individuele gezinsreizen (maatwerk) voor ouders van kinderen in alle leeftijden. Jullie gezin is uniek en jullie reiswensen staan centraal. Op zoek naar de 'Big Five' in het Zuid Afrikaanse Krugerpark of snorkelen en fietsen op Bali? Of wat dacht je van een ritje in een oldtimer in Cuba of snorkelen met zeekoeien in Florida? KidsReizen biedt de mooiste familiereizen aan naar bestemmingen over de hele wereld. Alles wordt tot in de puntjes verzorgt zodat de kinderen, maar ook de ouders genieten! Verspil geen tijd en laat jouw familiereis 100% kidsproof maken door de enthousiaste moeders van KidsReizen. Ze kennen de leuke plekjes en hebben ervaring met reizen met kinderen. Ze bezoeken alle hotels en proberen excursies uit, zo weten zij wat geschikt is voor jouw gezin.

Explore the World!
Verre reizen niks voor kinderen? Je droomreis uitstellen tot ze het huis uit zijn? KidsReizen neemt je zorgen uit handen en vanaf nu is de wereld binnen handbereik voor het hele gezin! Explore the world!

Kidsreizen

www.kidsreizen.nl

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!