Verre Reizen Met Kinderen

De website van Expeditie Kroost & CoPionier
Colinda Overbeek kenden we natuurlijk al van naam. De oprichtster van Expeditie Kroost en Co is een pionier als het gaat om verre reizen met kinderen. Lang voordat andere aanbieders de markt betraden en wij zelf het reizen met kids ontdekten, is zij gestart met haar reisbureau exclusief gericht op verre kinderreizen. We gingen daarom ook graag in op haar uitnodiging eens kennis te maken.

Persoonlijke reiservaring
We hadden al eens ons hoofd gebroken over de verrassende mix van bestemmingen die Expeditie Kroost en Co aanbiedt. Het antwoord op deze vraag is even simpel als verrassend. ‘Ik bied alleen reizen aan naar plekken waar ik zelf geweest ben’, vertelde ze ons. De verre reizen die zij met haar eigen kinderen maakt, zijn de basis voor de reizen die zij sinds 2003 aanbiedt op internet. Leuke, originele bestemmingen buiten de platgetreden paden. Door haar persoonlijke reiservaring met drie kinderen weet ze wat ouders belangrijk vinden als ze op reis zijn. En dat zie je terug in het aanbod.

Veilig aanbod
Met de baby naar Bali of toch Namibië met de iets grotere kids? De prachtige Seychellen of ongerepte pareltjes in de Caraïben? Wat dacht je van Nieuw Zeeland? Of liever niet te lang vliegen en exotische bestemmingen bezoeken als Marokko of Jordanië? Expeditie Kroost en Co biedt er individuele reizen naar toe die opgezet zijn vanuit de behoefte van kinderen en ouders. Daarbij staat veiligheid voorop. Zo zijn alle bestemmingen gegarandeerd malariavrij en zijn de voorzieningen ter plekke van een prima niveau. Door de persoonlijke band die Colinda en haar team hebben met de aanbieders van de kleinschalige accommodatie en excursies is de kwaliteit gewaarborgd. Je zult niet snel voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarnaast bieden deze reizen veel ruimte en vrijheid om je eigen keuzes te maken. Met Expeditie Kroost en Co komt jouw gezin op plekken waar je echt in contact komt met de cultuur en natuur van het land.

Naast het aanbod aan reizen biedt de website van Expeditie Kroost en Co een schat aan waardevolle tips over reizen met kinderen. Wat je reisplannen ook zijn, hun site is de moeite van een bezoekje zeker waard.

Expeditie Kroost & Cowww.expeditiekroostenco.nl

Ps. Klik hier om gratis de prachtige brochures aan te vragen

Doorzoek de website