Evaneos websiteSamen met de reisspecialist!
Pak alvast uw koffers maar, want als u via Evaneos boekt, staat u een onvergetelijke reis met de familie te wachten. De lokale reisagenten staan te popelen om uw reis te ontwerpen, volledig afgestemd op uw wensen voor een vakantie met de kinderen. Met een aantal garanties die we bieden bij onze reizen kunt u zorgeloos op vakantie en optimaal genieten. Doe een reisaanvraag, kom in contact met onze lokale reisagenten en geniet van een volledig op maat gemaakte reis.

Evaneos is een online platform dat u rechtstreeks in contact brengt met zorgvuldig geselecteerde lokale reisbureaus over de hele wereld om samen een op maat gemaakte reis te ontwerpen.

Met 800.000 leden in de Evaneos Travel Community, bieden wij 160 bestemmingen en werken wij samen met 1300 lokale reisbureaus. Sinds 2009 hebben al meer dan 300.000 mensen met Evaneos gereisd. En deze reizigers zijn voor 96% tevreden. 

Hoe het werkt
Aan de hand van uw wensen ontwerpt u samen met een lokale reisagent uw unieke rondreis op maat: de bestemming, reisroute, accommodaties, activiteiten, en nog veel meer.

Reisagenten gespecialiseerd in familiereizen
De reisagenten zijn geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Niet alleen zijn ze gevestigd op locatie, maar ze spreken ook uw taal. Evaneos zorgt ervoor dat al de lokale reisagenten de beste van de beste zijn. Door u in direct contact te brengen met hen, profiteert u van hun lokale kennis en expertise. Daarnaast kunnen ze een uniek reisvoorstel voor u maken, waardoor u kunt genieten van een reis die volledig aansluit bij alle wensen van het gezin.

De Evaneos Travel Community
Alle reizigers van de Evaneos Travel Community kunnen hun reiservaringen delen op ons platform. Ook kan men feedback achterlaten met betrekking tot de bezochte plaatsen en de lokale reisagenten. Alle beoordelingen worden gepubliceerd. Dit helpt andere reizigers bij het plannen van hun toekomstige reis en de lokale reisagenten bij het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening.
www.evaneos.nl/beoordeling

Een vakantie met het gezin is altijd een goed idee. Helemaal als u zorgeloos op reis kan met een reis die aan alle eisen en wensen voldoet. Volledig unieke reizen, samengesteld door de lokale agenten van Evaneos. Neem een kijkje tussen de voorbeeldreizen en doe inspiratie op!

En wilt u echt iets heel bijzonders meemaken met het gezin? Bekijk hier vijf unieke en heel bijzondere reiservaringen over de hele wereld, samengesteld met hulp van de lokale reisagenten. 

Meer informatie:
www.Evaneos.nl/reisinspiratie/familiereizen

logo evaneos

 

  

Cuba met kinderen Galapagos met kinderen Tanzania familiereis met kinderen

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!