Verre Reizen Met Kinderen

djoser websiteMet oog voor de wereld

Ontdek de wereld met je kinderen
Wat is er nu mooier dan met je kinderen tijdens een safari de 'big five' te spotten? Op jungletocht te gaan en over indianenmarkten te struinen in Midden- en Zuid-Amerika? Te reizen langs rijstvelden, schitterende natuur en kleurrijke tempels in Azië? Of lekker snorkelen en zwemmen bij parelwitte stranden en azuurblauwe zeeën wereldwijd? Djoser Family brengt je naar de interessantste plaatsen, langs de mooiste routes.

De andere manier van reizen
Met Djoser Family combineer je het beste van twee werelden. Je ervaart het gemak van een groepsreis met andere gezinnen, waarbij extra aandacht is voor jonge reizigers. Je kunt rekenen op enthousiaste en deskundige reisbegeleiding én het vervoer en verblijf is uitstekend geregeld. Wij organiseren al dertig jaar groepsrondreizen wereldwijd, dus kun je vertrouwen op een goed samengesteld programma en een soepel verloop van de reis. Natuurlijk heb je ook de vrijheid om er zelf met je gezin op uit te trekken. Er is altijd wel tijd voor een bezoek aan een markt, tempel of wandeling in de omgeving. Zo heb je alle gelegenheid om kennis te maken met andere culturen, natuur en mensen, de beste manier om een land te ontdekken. Dát is de 'andere manier van reizen' met kinderen!

www.djoser.nl/familiereizen/

Djoser JuniorBreestraat 125
2311 CM Leiden
Tel: 071-5126400
info@djoser.nl

Klik hier om gratis de inspirerende brochure aan te vragen...

djoser-costarica 160x120  Djoser-mexico 160x119

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website