DimSum-website-gezinMet het gezin naar Azië

Azië is een geweldige bestemming als je reist met kinderen. Dat vinden wij, maar Christel van Bree van DimSum reizen weet dat als geen ander. Samen met Wim van Ginkel richtte zij zo'n tien jaar geleden Dimsum reizen op. Ook nu zij kinderen heeft, blijft ze een gepassioneerd Azië reizigster, maar nu mét haar kinderen. Na haar studie Sinologie blijft China uiteraard haar favoriet, maar de andere Aziatische landen kent ze ook -bijna- op haar duimpje. Hun eigen reiservaringen weten ze om te zetten tot prachtige georganiseerde reizen voor gezinnen naar bijzondere bestemmingen. Met trots presenteren we dan ook graag deze Azië-specialisten op onze site.

 

Prachtige bestemmingen
Dimsum Reizen organiseert graag voor u een goed uitgebalanceerde reis met genoeg rustmomenten en geschikte accommodatie voor u en uw kinderen. De landen in hun reisaanbod die geschikt zijn voor het reizen met kinderen zijn China, Vietnam, Laos, Cambodja, Indonesië, Maleisie, delen van India, en Sri Lanka. Ze hebben zelf uitgebreide ervaring in reizen met kinderen door Azië omdat ze zelf kinderen hebben en graag samen op pad gaan. Vragen als waar kan ik heet water krijgen om de maaltijdpotjes te verwarmen, vinden zij niet raar!

 

Ook met pubers!
Ook als uw kinderen op en top pubers zijn, heeft DimSum genoeg ideeen om ze te prikkelen. Ze weten waar u moet zijn voor leuke (sportieve) activiteiten, heerlijke hotels en waar u even bij kunt komen op het strand. Ze weten welke treinreizen goed te doen zijn en waar u beter met prive-transport kunt reizen. Ze bouwen rust in de reis daar waar nodig en kijken niet raar op als u besluit een aantal bezienswaardigheden gewoon even te laten voor wat ze zijn. Uw kinderen zijn misschien nou eenmaal niet altijd te porren voor historische sites. Er zijn genoeg alternatieven om de kinderen toch veel bij te brengen omdat het reizen naar een Aziatisch land iets is dat ze altijd bij zal blijven.

 

Reizen op maat
Op zoek naar prachtig familieavontuur in Azië? Werp dan eens een blik op de website van Dimsum. Naast de 'voorbeeld' reizen zijn zij gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat voor jouw gezin.

 

Dimsum Reizen 
Minnebroederstraat 5
3512 GS Utrecht
tel: 030-2300847
email: info@dim-sum.nl
website: dim-sum.nl/familiereizen

altaltalt

 

Het reisaanbod van DimSum:

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!