Ontdek het échte Marokko

screenshot-dades-reizen‘Wij zijn een reisbureau/touroperator met vestiging in Nederland en Marokko, en bieden o.a. familie-rondreizen aan. Graag zouden wij weten wat de mogelijkheden zijn voor plaatsing op uw site’. Zo startte in de zomer van 2011 ons contact met Astrid Emmers, één van de twee ‘bezielers’ van Dades reizen. Haar partner, Mohamed (Momo) Lemnaouar is geboren in Tarmouchte, gelegen in Marokko’s Dades-vallei. Opgegroeid in het toerisme sinds zijn jongste jaren, treedt hij in de voetsporen van zijn vader, die al 30 jaar in het domein werkt, en samen met zijn broers het prachtige hotel Kasbah Tizzarouine heeft opgericht.

 

Marokko specialisten
Als échte Marokko specialist biedt Dades familiegroepsreizen aan die veelal ook als individuele reis bij hen te boeken zijn. Avontuurlijke rondreizen toegespitst op kinderen én op het seizoen, begeleid door echte kenners van het land. Kies voor Woestijnavontuur in voor- of najaar, Sultan en Touaregs in de winter, Kasbahroute of Rozenreis in het voorjaar en Piratenroute of Van Atlas naar kust in de zomer.

 

De Dades troeven
Gediplomeerde Nederlandstalige reisbegeleiding en een lokale gids, elke familie een eigen jeep met chauffeur, sfeervolle familie hotels vaak met zwembad, maximaal 4 families per groep en een unieke kinderkorting van 30% voor kinderen tot 12 jaar. Kortom... Kies je voor Marokko? Neem dan zeker de Dades Reizen mee in je overwegingen.

Dades-reizen-banner-140dades-reizen.nl/familiereizen

Wateringen 25
5236 SH
Den Bosch
Nederland
tel: 0031-738886943
fax: 0031-848396492
info@dades-reizen.nl

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!