Ontwerp je familiereis samen met een lokale reisexpertwebsite bp

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist in Azië, Europa, Latijns-Amerika of Afrika. Makkelijk, voordelig en met alle insider tips. Zo wordt je reis echt bijzonder.

De lokale experts kennen de bestemming door en door en hebben veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen voor gezinnen met kinderen. Heb je inspiratie nodig bij het samenstellen van je rondreis? Bekijk dan onze reisideeën, gebaseerd op ervaringen van reizigers zoals jij.

Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

BP Cambodja

Persoonlijk en authentiek
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, zowel voorafgaand aan de reis als tijdens de reis.
Better Places gelooft in een wereld waar er een plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door lokale ondernemers die persoonlijk hebben geïnvesteerd in hun bedrijven. Deze ondernemers hebben een echt verhaal met hoogwaardige producten, die ze met trots met je willen delen. Onze reisexperts spelen graag in op de trend dat reizigers steeds vaker op zoek zijn naar kwaliteit en authentieke ervaringen.

BP Canada

Boek je reis met garantie
Als je reisprogramma helemaal naar wens is, kun je het boeken via het boekingsformulier op onze site. De betaling verloopt via een bankrekeningnummer in Nederland. Dit biedt jou betaalgemak en voorkomt extra kosten. Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds. Dit betekent voor jou financiële zekerheid. Al onze lokale reisexperts voldoen aan strenge duurzaamheidseisen. Uit ervaring blijkt dat juist touroperators die op een duurzame manier werken, reiservaringen bieden die je niet snel zult vergeten.

BP Kirgizie

Better Places biedt gezinsreizen aan naar:

Albanië – Bhutan – Bulgarije  Cambodja – Canada  – Colombia – Costa Rica – Cuba – Ecuador – Finlan– Georgië – Guatemala – Indonesië – Italië (Sardinië Sicilië) – Jamaica – Jordanië – Kroatië – Laos – Madagaskar – Malawi – Maleisisch Borneo – Marokko – Mexico – Montenegro –  Namibië – Noord-Macedonië – Oeganda – Peru – Portugal – Roemenië  – Slovenië – Spanje – Sri Lanka – Suriname – Tanzania – Thailand – Tsjechië – Vietnam – Zuid Afrika – Zweden – Zwitserland

BetterPlaces90x90

Contact:
Website: www.betterplaces.nl

Email: info@betterplaces.nl

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!