Sultans en touaregs
Groepsrondreis (kerstvakantie)
12 dagen, alle leeftijden
Meer info

Woestijnavontuur
Groepsrondreis Marokko
9 dagen, alle leeftijden
Meer info

Rozenreis
Groepsrondreis (meivakantie)
14 dagen, alle leeftijden
Meer info

Piratenroute
Individuele gezinsreis (zomervakantie)
8 dagen, alle leeftijden
Meer info

Van Atlas naar kust
Groepsrondreis (zomervakantie)
15 dagen, vanaf 5 jaar
Meer info

Kasbah-route
Groepsrondreis
Ook beschikbaar als individuele reis
10 dagen, alle leeftijden
Meer info


 

 

img1img9

In 4x4, bovenop de bult van een dromedaris, te voet of op een ezeltje, met Dades Reizen ontdek je het échte Marokko. Tijdens elke schoolvakantie bieden wij een andere groepsrondreis aan, waar je met max. 4 families en onder deskundige (Nederlands-talige) begeleiding rondreist. Van de Keizersteden naar de woestijn, van de prachtige valleien in de Atlas naar het pittoreske Essaouira aan de kust.

We gaan samen op ontdekking, slapen op bijzondere plaatsen (zoals een echte kasbah of een tentenkamp midden tussen de zandduinen) en maken op een speelse manier kennis met de Marokkaanse cultuur, keuken en de gastvrije bevolking.

Durf jij in het magische Marrakech een slang aan te raken ? Of een mooie henna-tekening te laten zetten? Op een veilige, gecoördineerde manier ontdekken de kinderen (en ouders) een hele nieuwe wereld. Misschien vind je het leuk om met een andere familie op souvenirjacht te gaan in de souks, of blijf je liever in de riad (een klein paleisje) aan het zwembad. Dit is allemaal mogelijk. We doen veel leuke dingen samen, maar er is nog genoeg ruimte voor individuele vrijheid !

De meeste reizen zijn ook beschikbaar als individuele rondreis, naar wens met chauffeur of als self-drive met een uitgebreide routebeschrijving en 24/7 Nederlands-talige telefonische assistentie onderweg.

Dades-reizen-banner-140

 

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!