Verre Reizen Met Kinderen

Welke reismaterialen zijn nu écht handig als je met kinderen op reis gaat? Reislustige ouders en hun kind(eren) testten de volgende producten uit en beschrijven hier hun ervaringen.

Tijn-Vaude-Ayla6-200Tijn van den Berg (4) over de Vaude kinderrugzak Ayla 6:
Wat een verrassing was het toen ik tijdens die leuke dag in de dierentuin een mooie rugzak won. Mijn dag kon daarna al helemaal niet meer stuk! Ik vond hem gelijk al erg mooi, want mijn lievelingskleur is namelijk ook groen. Kwam dat even goed uit!

De volgende dag ging ik met papa, mama en Job fietsen en heb ik ‘m gelijk uitgeprobeerd. Hij is erg stevig en er kan veel in. Ik was erg trots op mijn nieuwe rugzak en heb er de hele dag mee gepronkt.

Deryan-Travel-Cot-Peuter-Luxe200Chantal, moeder van Jordy (3) en Elin (1):
Bij binnenkomst bij de VRMK-dag in Blijdorp hadden we 'm al op de korrel, de Deryan Travel-Cot. En ja hoor onze kleine dochter, van nog geen jaar oud, ging er met de prijs vandoor. Super!

Eenmaal thuis gekomen moest ie natuurlijk gelijk getest worden in de woonkamer, en werd de Travel-Cot al gauw omgedoopt tot 'de Hut'.Wat ons echt verbaasde is de compactheid van de Travel-Cot zodra hij is ingeklapt. En erg licht ook, vele malen lichter dan een gewoon campingbedje. Ideaal voor mee op reis dus.

Rugzak-puck10-200Marc en Martine, ouders van Isabella en Julius over de Vaude kinderrugzak Puck 10:
'Isabella en Julius vinden de Puck 10 helemaal geweldig. Zij hebben er thuis al uren mee gespeeld. Alle knuffels en ander speelgoed erin. Het zitmatje is Julius 'zakcomputer' geworden.

Wij hebben gevraagd wat zij van de rugzak vinden en dit is wat zij zeggen: 'Een hele mooie rugzak, wij kunnen er van alles in doen. Wij vinden het vergrootglas heel leuk. De dingen die wij hierdoor zien zoals steentjes, een lieveheersbeestje, het krabbetje en de schelpjes worden heel groot.

Nick-VaudeMinnie-200-2Tessa, moeder van Nick (3) over de Vaude kinderrugzak Minnie 4.5:
Op de verre reizen met kinderen dag 2012 hebben we voor onze zoon Nick de Vaude rugzak Minnie gewonnen, kleur geel en inhoud 4.5 lt. Het mooist aan de rugzak vindt Nick de kleur, maar het allerleukst vindt hij om de rugzak op z’n rug te doen en dan de sluiting aan de voorkant vast te maken.

We gaan eind dit jaar twee maanden naar Australië, maar dat duur natuurlijk nog veel te lang voor Nick. Daarom mocht zijn rugzak al mee voor een logeerpartijtje bij oma.

Trunki-EllesAnouk-200Anneke, moeder van Elles en Anouk (beiden 4) over de Trunki:
'Ik vind het een grappig koffertje. Slim bedacht dat je kind erop kan zitten en daar is de Trunki ook stevig genoeg voor. Leuke uitstraling ook. De kinderen spelen er in ieder geval graag mee.

Inhoud is voldoende voor kleine kinderen. Vooral voor speelgoed onderweg. Een complete vakantie-outfit voor een kind zal er niet inpassen. Handig dat je de sluiting met een soort sleutel dicht kunt doen om openspringen onderweg te voorkomen. Daar is duidelijk over nagedacht...

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website