Verre Reizen Met Kinderen

altOp reis met kinderen: Kindvriendelijke hotels
Waar overnachten de ondernemende gezinnen van deze site?

Je gaat met je kinderen op reis. Heerlijk! Maar waar ga je slapen? Het liefst overnacht je op plekken waar kinderen meer dan welkom zijn. Waar ze ruimte hebben om te spelen en waar ze andere andere gasten niet te snel tot 'last' zullen zijn. Een plek waar ze zich voor even thuis kunnen voelen met voldoende vierkante meters voor hun eigen bed(jes).

In de reisverslagen en op het forum van deze site wordt regelmatig geschreven over de accommodatie waar de gezinnen overnachten. Tijdens onze eigen reizen maken we vaak gebruik van die ervaringen. Want wie kan je beter vertellen waar je moet zijn dan andere avontuurlijke ouders? Om je een beetje op weg te helpen hebben we een inventarisatie gemaakt van de hotels, resorts en guesthouses waar wijzelf en al die andere gezinnen tijdens hun reis verbleven.

Hotels in ThailandHotels in MaleisiëHotels in IndonesiëHotels in Singapore
  Hotels in Cambodja
Hotels in VietnamHotels in LaosHotels in Birma
Hotels in IndiaHotels in China
Hotels in Sri Lanka Hotels in Peru
Hotels in Bolivia Hotels in Mexico Hotels in Costa Rica
Hotels in Zuid Afrika Hotels in Marokko

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website