zondag 07 augustus 2011
  6 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Eind augustus vertrekken wij met onze zoon van 3,5 en dochter van net 2 naar Autralië voor een rondreis van drie maanden. Het is natuurlijk de bedoeling dat we vaak gaan spelen bij en in de zee en in zwembaden. Maar ze zijn allebei niet enorme waterratten. Ik vraag me af of ik opblaasbare zwembandjes voor ze mee zal nemen of zwemvestjes met drijvers, speciaal voor het zwemmen. Ik ben benieuwd of iemand ervaring heeft met de zwemvestjes. En waar zou ik die betaalbaar kunnen krijgen?
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9330
Ik ben persoonlijk geen zo'n fan van die zwemvestjes. Ze drijven er volgens mij te veel in boven waardoor ze moeilijk nog echt kunnen zwemmen. Met zwembandjes moeten ze toch wat moeite doen om ook met hun schouders comfortabel boven water te komen en kunnen ze al echt vooruittrappelen.

Wij nemen op onze thailand-reis wel echte reddingsvestjes mee voor de boottochten. Maar die zijn niet bedoeld om te zwemmen.
12 jaar geleden
·
#9331
Ik sluit mij aan bij het antwoord van Kaya.
Wij nemen nl. ook om dezelfde reden zwemvleugeltjes mee (ipv zwemvestjes met drijvers) en voor de boottochten echte reddingsvesten. We hebben nu al 2 vakanties de reddingsvesten meegenomen en we zijn elke boottocht weer blij dat we ze bij ons hebben.

Op Marktplaats staan trouwens -soms bijna ongebruikte- zwemvestjes met drijvers te koop.

Succes met jullie keuze.'

Groetjes, Diana
12 jaar geleden
·
#9332
Hoi,

Ik heb ook de zwemvestjes gebuikt maar de kindjes kiepen echt om in het water, levens gevaarlijk.
Wat ik wel deed was het zwemvest samen met de zwembandjes en dat ging perfect ze liggen dan super stabiel in het water, dit is erg fijn in diep water bv op volle zee, wij gingen dan snorkelen en om de beurt bleef één van ons met zijn hoofd boven water om op de kids te letten, dan ben je toch samen aan het snorkelen (je moet wat).
Het lijkt me voor het kind niet fijn om er mee op het strand te spelen, dan zou ik gewoon bandjes gebruiken.

Groetjes,
Danielle
12 jaar geleden
·
#9333
Hoi,
zwembandjes zijn bij ons favoriet. Wij nemen ook een reserve paar mee voor als ze kapot gaan. (maar wij hebben dan ook wel echte waterratten!)
We hebben deze week besloten ook reddingsvestjes voor de jongste 2 mee te nemen, ineens bedacht ik me dat dat wel eens handig zou kunnen zijn. Leuk om zojuist te lezen dat het inderdaad goed werkt!

groetjes Saskia
12 jaar geleden
·
#9334
Ik wil nog even reageren, wij hadden het zwemvestje bij Van Cranenbroek gekocht, ik weet niet ofdat jullie dat kennen?
Deze winkel zit in Opglabbeek, Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel volgens mij heb ik hier nog geen 12 euro voor betaald dit is al wel 5 jaar geleden onze dochter heeft hem aangehad van haar 1,5 tot 3,5 jaar maar je hebt ze ook nog een maat groter.
Van Cranenbroek is wel een goedkope winkel dus misschien is het elders en nu inmiddels duurder geworden.
bedenk wel dat ze best wel wat ruimte in beslag nemen.

Gr Danielle
12 jaar geleden
·
#9335
Hoi,

Bedankt voor jullie reacties. Ik begin geloof ik maar gewoon met de opblaasbare zwembandjes. Buiten het omkieperen in het water vind ik ook de ruimte die ze innemen in de bagage nog wel een reden om het niet te doen. Het wordt toch al passen en meten. Mocht het nou echt niet succesvol zijn met de zwembandjes, dan ga ik in Australië wel op zoek naar zwemvestjes.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!