dinsdag 12 mei 2015
  5 Replies
  3.8K Visits
  Subscribe
Ik ben echt een leek :).

Ik ontdekte ineens het begrip zwemluier. Vrij logisch allemaal. Nu hebben we in het verleden al eens een zwembroekje gekocht. Ook gaan we binnenkort nog zo'n UV zwempak kopen. Ik zie allemaal merken met zwemluiers? Zijn deze op zich allemaal bedoelt om onder een zwembroek of zwempak te dragen, of is de zwemluier zelf al de zwembroek (vanwege de printjes erop etc)?

Voldoet een pak pampers zwemluiers gewoon, of moet ik juist naar merken kijken als Monkey Doodle, Imse Vimse etc?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#18432
Deze kan je gewoon los dragen, een zwembroek is niet nodig.
Bij onze jongste deden wij de zwembroek er wel overheen omdat hij "net als zijn broer" wilde zijn :-)

In principe zullen alle merken wel goed zijn. Is maar net welke pasvorm, materialen etc je voorkeur heeft.
Wij hadden "little swimmers" en die deden het goed.

Realiseer je wel dat de zwemluier enkel de grote boodschap binnen houd. De rest spoelt gewoon grotendeels het zwembad in...... ;-)
8 jaar geleden
·
#18433
Ha, ha, inderdaad opletten als je, je kind met zwemluier vervoerd, wij hebben onze oudste ooit even op weg naar het zwembad in zijn autostoeltje in de auto gezet maar bij aankomst was alles nat.
8 jaar geleden
·
#18434
Haha, yep! Wij hadden ons kind gedragen van de camper naar het water in zijn zwemluier (+ pak, want felle zon) en dus ook zelf nat... gelukkig even zwemmen en alles is weer 'schoon' ;-).
8 jaar geleden
·
#18435
Wij hadden een zwemluier van stof. Heeft de afmeting van een gewone zwembroek. Bij de grote boodschap moet je heb even schoonspoelen. Is iets meer werk, maar Dat scheelt weer een pak zwemluiers in de bagage.
8 jaar geleden
·
#18436
We hebben uiteindelijk een broekje van Imse Vimse en ook nog een setje van Swimmi/Bummi. Kijken wat ze ervan vindt. Als het binnenkort wat warmer wordt hier kan ze het alvast eens aan.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!