zaterdag 06 augustus 2016
  3 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Wij willen, na de reis vorig jaar naar Costa Rica, nu weer met de kinderen (dan 10 en 8 jaar) verder op reis. We zitten nu te denken om volgend jaar zomer (juli /augustus)naar of Zuid-Afrika of Namibie te gaan. We hebben maar 20 dagen dus we willen wel kiezen. Zelf hebben we, nog zonder kinderen, een rondje gedaan in het noorden van Zuid-Afrika. Dus als het Zuid-Afrika wordt, dan willen het het noorden combineren met het zuiden en de tuinroute ook rijden.
Maar Namibie spreekt ons ook wel aan. Combinatie van woestijn en safari en rijden met een 4x4, is ook erg avontuurlijk. :-)

hebben jullie ervaring met beide landen, wat is voor onze zomer een goede keuze of tips waar we aan moeten denken bij het maken van een keuze?? Wie kan er meedenken.... :-)
Dank je wel alvast...
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#21456
kijk eens op mijn blog; mmmm.reislogger.nl

Wij hebben zojuist beide gehad. Zomer hier daar dus winter is koud in Zuid Afrika. Namibie is dan wel wat warmer. Etosha is geweldig!

Succes
7 jaar geleden
·
#21457
Wat leuk! Ik ga eens kijken op je site.
maar in Namibië is het in de avond toch ook koud?
7 jaar geleden
·
#21458
Het blijft zeker langer warmer dan in Zuid-Afrika. In de canyon Ai-Ais was het gewoon lekker aangenaam en in de woestijn en etosha ook prima. Dus qua temperatuur zeker wel beter dan Zuid-Afrika! Wij waren er dan in de periode half juni tot eind juli. Eind juli hebben we niet meer gekampeerd in Zuid-Afrika.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!