maandag 03 september 2018
  5 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Wie heeft er ervaring met een zon vakantie in februari?

Wij willen de voorjaarsvakantie gebruiken voor een zon vakantie. Hopen op donderdagmiddag/avond te kunnen vliegen zodat we zo'n 9 a 10 dagen hebben. We willen echt zonzeker zijn. Zouden jullie dan bijvoorbeeld voor thailand gaan? Of is dit echt te... liefst wil ik naar de malediven maar dat wil mijn portemonnee niet.
Vliegen op Nairobi is goedkoop. Iemand ervaring vanuit Nairobi op safari gaan?

We kunnen alle kanten op..

tips zijn welkom!
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#28028
Thailand voor 10 dagen, het kan best... ik weet niet in hoeverre de kinderen de dag na aankomst weer naar school moeten (jetlag?).

Heb je ook al Dubai/Oman overwogen? In februari 25/26 graden.

Wij zijn in de meivakantie richting Thailand geweest. Donderdagavond heen (aankomst Thailand vrijdagavond) en op de terugweg hebben we dagvlucht terug genomen (vrijdagochtend). Dan kom je aan het eind van de middag/begin avond thuis: eten en naar bed. Vonden we ideaal, weinig last gehad van jetlag. Als we het weer zouden doen, zouden we zelfs overwegen om op zaterdagochtend terug te vliegen. Hebben de kinderen 2 nachten thuis in eigen bed voordat ze op school beginnen. Ligt natuurlijk ook erg aan je kinderen maar die van mij zouden dat redden. Pas zondagavond thuiskomen, zou voor ons geen optie zijn...

Dus donderdagavond heen, zaterdag overdag terug: ben je in totaal 7 hele dagen in Thailand.
5 jaar geleden
·
#28029
Wat denk je van Kaapverdische Eilanden? Minder lang vliegen en de tickets ook heel betaalbaar. In het ergste geval misschien een pakketreis en het hotel niet alle dagen gebruiken maar iets wat leuker is. Tui is goedkope aanbieder van vluchten vanuit NL.
5 jaar geleden
·
#28030
Kijk ook eens op dit draadje:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="https://www.verrereizenmetkinderen.nl/Forum/viewtopic.php?f=106&t=4080"; onclick="window.open(this.href);return false;]viewtopic.php?f=106&t=4080[/url]<!-- l -->

Ik stelde ongeveer dezelfde vraag.
Voor ons staan deze plannen voor komend jaar on hold. We willen in de zomer mogelijk/waarschijnlijk naar Amerika en daar hebben we een ruimer budget voor nodig dan Azie:-) Eerst dat rond hebben en kijken wat er eventueel nog "over" is dus.
Gevoelsmatig trekt Dubai mij persoonlijk nog altijd. Qua tips vond ik Valencia (evt. in combi met Barcelona) een hele verassende evenals Oman maar voor dat land zou ik echt meer tijd willen. Marokko en Can. Eilanden lijken ook prima. Er is iig meer "keus" in zonbestemmingen dan ik aanvankelijk dacht.

Azie zou ik echt te ver vinden voor tien dagen maar als je de jetlag beter verteerd dan ik van mezelf gewend ben is het wellicht beter te doen.....
5 jaar geleden
·
#28031
We hebben geboekt! Via de KLM wereld deal weken hebben we goedkope tickets naar Martinique weten te boeken!

iemand er al eens geweest?!
5 jaar geleden
·
#28032
Ja, wij, maar wel lang geleden en nog zonder kinderen. Heel relaxed eiland, maar ook niet zo heel veel interessants. Wij hebben een auto gehuurd destijds en vanuit een plek het eiland verkend. Het is echt al 15 jaar geleden dus ik herinner het mij niet allemaal meer, maar ik weet nog dat we oa een dagje naar Fort de France zijn geweest (bijzondere kerk en bibliotheek en vooral veel café's die heel erg koloniaal aanvoelen), de ruïnes van Saint-Pierre bezocht hebben (daar was ook een creoolse markt), een tour op een rumstokerij gedaan hebben (lekker!) en ergens kasteel of kloosterruïnes bezocht hebben.... Als ik mij niet vergis zijn de beste stranden in het zuiden. Ik herinner mij ook stranden aan de oostkust die helemaal leeg waren (en wij waren er in juli) en dat ik op Martinique voor de allereerste keer haai heb gegeten :)
Ongetwijfeld kun je hiken op Mount Pelée, maar dat hebben wij niet gedaan.

Ik vond het redelijk rustig, destijds toch. De stranden waren mooi, het eten was goed en er was rum in overvloed. Ideaal tropisch eiland, dus. Over het algemeen had ik wel het gevoel dat de bevolking niet heel erg hartelijk was. Wij spreken Frans, maar ik had niet het idee dat dat het water minder diep maakte.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!