woensdag 30 oktober 2013
  15 Replies
  6.2K Visits
  Subscribe
Hoi allemaal,

Ik heb echt zin in de beurs. Ben heel benieuwd naar alle tips, presentaties en alle dingen die er te doen zijn, zeker ook voor de kids. Het klinkt in ieder geval al veelbelovend.
Ik ben ook erg benieuwd naar goede tips voor onze volgende reis naar Sri Lanka, ben nu druk aan het voorbereiden.

Tot zondag, voor wie er komt.

Groetjes Dionne
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#14433
Helemaal eens. En kom me gerust de kleren van het lijf vragen over Sri Lanka.

Tot morgen!

Hans
10 jaar geleden
·
#14434
We vonden het een geslaagde beurs, weer veel inspiratie opgedaan en mijn dochters oa gekleurd en geschilderd.

Voor een volgende keer wel handig om de forumnamen ook op de naamkaartjes te vermelden. Leuk om een gezicht bij een aantal forumleden nu te hebben!
10 jaar geleden
·
#14435
Wij konden niet ivm verjaardag, maar och, wat had ik graag gewild. Volgend jaar weer?
10 jaar geleden
·
#14436
Wij lopen hier bijna naast onze schoenen. Het was een superdag! En dan natuurlijk dankzij de reisouders die hun ervaringen wilden delen en hun energie in deze dag staken, de deelnemende organisaties die zoveel leuke kinderactiviteiten hebben georganiseerd, de bijzondere presentaties, de goede locatie (Archeon) én de 750 aanwezigen. Dank voor jullie aanwezigheid!

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

10 jaar geleden
·
#14437
O wat suf van mij, ik heb helemaal gemist dat er buttons waren. Of althans, ik dacht dat deze voor sprekers waren!
10 jaar geleden
·
#14438
Wij hebben een ontzettende leuke, inspirerende en gezellige dag gehad. Leuk om inderdaad een aantal mensen te herkennen.
Hele leuke kinderactiviteiten met voor onze kinderen als absoluut hoogtepunt het meedoen met het djembe optreden.

Heel erg bedankt voor deze leuke dag. En wie weet tot volgend jaar.

Groetjes Dionne
10 jaar geleden
·
#14439
Wij vonden het ook een super geslaagde beursdag! Leuk om wat schrijvers van mijn favoriete reisverslagen in het echt te ontmoeten, andere ouders advies te kunnen geven en de meiden hebben genoten van de kinderactiviteiten. Heel erg leuk om hieraan meegewerkt te hebben. En de djembéafsluiting was echt spetterend!
10 jaar geleden
·
#14440
wow, Klaas en Els, 750 bezoekers.....proficiat.
volgend jaar komen wij graag onze ervaringen delen...en nieuwe inspiratie opdoen.
vrmk is voor mij de grootste inspiratiebron om droomreizen te realiseren....

gr Ilse
10 jaar geleden
·
#14441
Het was een super leuk opgezet geheel! En heel geslaagd! Zo geslaagd dat ik, terwijl ik nu eigenlijk nog een beetje moet studeren voor mijn examen donderdag, toch weer op de site zit te kijken ;-) Het laat niet los.

Het Archeon was een prima locatie op de catering na vonden wij (en hoorde ik ook meer mensen zeggen). Die was duidelijk niet ingericht om zoveel mensen een goede service te bieden in snelheid en vriendelijkheid. De presentaties in de plenaire zaal waren wisselend van kwaliteit. Ook dat heb ik meer gehoord. Verder niet erg want je haalt je informatie er wel uit maar ik neem aan dat ze ook mensen enthousiast willen maken voor hun als aanbieder. Dat lukte zeker niet overal. Kan de organisatie van VRMK beurs ook weinig aan doen he?

De kinderactiviteiten waren geweldig, de standhouders enthousiast en vooral de gesprekken met andere reizende ouders gaf heel veel do's and don'ts.

Kortom: we kunnen vooruit! Op naar Thailand zomer 2014 :-)

Heel veel dank voor de organisatie van dit prachtige evenement !!
10 jaar geleden
·
#14442
Fijn om te horen allemaal! En natuurlijk zijn er verbeterpunten, die we in de evaluatie met het Archeon mee zullen nemen.
Het was voor ons heel spannend om te zien of die maanden van voorbereiding z'n vruchten af zouden werpen. Ik denk dat we daar in geslaagd zijn.

Met heel veel dank aan de organisaties die zulke leuke kinderactiviteiten hebben georganiseerd, reisouders die hun ervaringen wilden delen, Marty en Wendy die veel tijd in de Reismarkt hebben gestoken, Kathy (jongerentafel), DHans (promotie & presentatie), Stijn, Saskia, Nicolien en organisaties (presentaties), Ilanite (begeleiding presentaties), Deborah en Sheldon (Globekids kraam/filmzaal/omroepen), Marieke en Wendy (Entree), Jan (fotograaf), African Drums (Djembé optreden) en het Archeon.

Ps. Hoe vonden jullie het programmaboekje? Vrolijk he. Vormgegeven door Nienke Katgerman van Gr.Ont, Grafisch ontwerp.

Om nog even terug te kijken, hier vind je alvast wat foto's: http://www.verrereizenmetkinderenbeurs. ... eurs-2013/
Deze wordt snel aangevuld met meer foto's. Jouw foto's ook op deze pagina? Stuur ze naar <!-- e --><a href="mailto:info@globekids.nl]info@globekids.nl[/url]<!-- e -->.

Iedereen ontzettend bedankt voor deelname, aanwezigheid of hulp op welke manier dan ook. Hopelijk tot volgend jaar!

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

10 jaar geleden
·
#14443
Ook wij vonden de beurs erg geslaagd!

Wij vonden dat er een zeer overzichtelijk aantal organisaties stonden met de nodige informatie (volgende keer zou de ruimte wel wat groter mogen zijn want het was nu af en toe erg krapjes). Onze dochter heeft zich uitstekend vermaakt met schilderen en is heel druk geweest met diverse quizen invullen. Dochterlief vond het veel leuker dan de 'officiële' vakantiebeurs in Utrecht want nu had ze wat te doen als wij weer zo lang aan het praten waren...

Omdat wij graag naar een dergelijke beurs gaan om inspiratie op te doen voor een volgende reis zouden wij het nog leuk vinden als er presentaties worden gegeven door iemand die gewoon een landenpresentatie houdt (soort ambassadeurs van die landen?) ipv een reisorganisatie die aan de hand van een rondreis over een land praat (dan ligt de nadruk hebben wij gemerkt meer op hoe betreffende organisatie reist/waar ze overnachten).

Zeker voor herhaling vatbaar!
10 jaar geleden
·
#14444
Dank voor je terugblik en je tips, Yvonne. Het was inderdaad drukker dan we verwachtten, daar zijn we natuurlijk ook erg blij mee. Als we het volgend jaar opnieuw (bij het Archeon) organiseren, denken we eraan om het badhuis erbij te betrekken. Dan zouden we het iets ruimer kunnen opzetten. Verder zou de bewegwijzering duidelijker kunnen. Met kinderen erbij heb je misschien niet de mogelijkheid om het programmaboekje uit te pluizen.

Heb je nog nieuwe ideeën opgedaan voor een volgende reis? De reisorganisaties waren overigens zeer te spreken over de grote hoeveelheid echt serieuze bezoekers. Fijn om te horen.

Meer tips zijn natuurlijk altijd welkom!

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

10 jaar geleden
·
#14445
Voor de beurs wisten we nog niet waar we volgend jaar naartoe willen. We zaten wel al met de gedachte te spelen om weer naar Zuid Amerika te gaan maar echt overtuigt zijn/waren we nog niet. Iemand van de beurs gaat nu wel hiervoor enkele ideeën uitwerken.

Het nieuwe idee dat we opgedaan hebben, is om ons eens te oriënteren op een reis naar Afrika en wel naar Tanzania (zie forumpost onder Afrika). Wat we dan ook heel graag zouden willen doen is de Kilimanjaro beklimmen. Hier schijnt een minimumleeftijd aan te zitten maar ClubAfrika (echt heel enthousiaste medewerkster) gaat nog voor ons uitzoeken wat deze minimumleeftijd is (die vraag hadden zo nog niet eerder gehad!).

Goed om te horen dat ook de reisorganisaties die er stonden zeer te spreken waren over het aantal serieuze bezoekers. Wij vonden de meesten erg enthousiast en vonden ook dat ze wisten waar ze het over hadden. Klinkt misschien logisch/gek maar wij hebben op de beurs in Utrecht vaak meegemaakt dat medewerkers van een stand zelf niet in een bepaald land waren geweest en dat wij ze bij wijze van spreken meer over dat land konden vertellen dan zij. Dat heb ik afgelopen weekend gelukkig nergens meegemaakt! Enige tip wat ik voor de organisaties nog kan geven is dat sommige stands net wat meer medewerkers mogen hebben (we hebben zeker bij aantal stands moeten wachten tot een medewerker vrij was, namelijk bij ClubAfrika, Vamanos, Sawadee en Djoser).
10 jaar geleden
·
#14446
Complimenten voor organisatie van de beurs! Kinderen hoefden zich niet te vervelen, en qua aktiviteiten genoeg keus!
Ik sluit niet uit dat jullie beurs op deze manier per jaar groter zal worden, want 750 bezoekers is een flink aantal! Ik vond nu op momenten de ruimte eigenlijk al te klein, dus bij groei zal ook een grotere locatie nodig zijn ;-).
Ik heb zelf genoten van de presentaties met werkelijke ervaringen, t.o.v. de reisaanbieders. Maar dat komt misschien ook doordat ik graag zelf alles organiseer, en ''leer'' dan meer van anderen dan van een reisaanbieder. Leuk ook om de families te zien achter de verhalen.
Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

(helaas hebben wij de keus moeten maken om onze 3/4 maanden trip een jaar uit te stellen.. maar ach..wat ik het vat zit..;-))
10 jaar geleden
·
#14447
Dank je wel voor jullie feedback. Heel waardevol voor ons! Tot een paar dagen voor de beurs wisten we niet hoe druk het zou worden. In de laatste dagen zijn nog veel kaartjes verkocht. Veel meer mensen hadden er inderdaad niet in gepast. Al zou het waarschijnlijk weer heel anders zijn als het prachtig weer was geweest.

Ik heb de foto's van de fotograaf op de website geplaatst. Het zijn er 550, dus als je erbij was, dan sta je er vast op!
http://www.verrereizenmetkinderenbeurs. ... eurs-2013/

Ps. Jammer Patricia, dat jullie reis niet doorgaat. Zit een maand in de zomervakantie er nog wel in? Ik ben je tegengekomen op de beurs, maar herkende je niet. Sorry. Ik zat net jullie blog te bekijken en ontdekte toen dat jij het was ;-).

En Yvonne, ik zal de tips naar de reisorganisaties doorspelen. Ook zij wisten natuurlijk niet hoe druk het zou worden. Ik vermoed dat ze bij een eventuele volgende deelname meer personeel zullen inzetten!

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!