zondag 21 juni 2015
  5 Replies
  3.6K Visits
  Subscribe
Wie weet waar ik hiervoor moet zijn in Bangkok?
Zullen deze waarschijnlijk niet veel gaan gebruiken vandaar dat we er niet te veel geld aan uit willen geven. Hier in België kosten ze toch redelijk veel vinden we (hebben er 2 dubbele nodig), ik veronderstel dat de prijs in Bangkok een stuk lager ligt...of kan ik ze toch ergens goedkoper vinden in België? We willen graag zijde omdat dat niet veel gewicht en plaats inneemt!
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#18962
Puur uit nieuwsgierigheid: waarom hebben jullie lakenzakken nodig?
8 jaar geleden
·
#18963
Uit ervaring weten we dat de lakens niet altijd en overal even proper zijn vandaar...gaan ook een aantal homestays doen en dan heb ik toch graag iets van mezelf om in te slapen:-)
8 jaar geleden
·
#18964
Aha!

Wij hebben voor Azië nog nooit lakenzakken meegenomen vandaar... Ook nog nooit vieze lakens gehad gelukkig maar we hebben daar ook nog niet in een homestay gezeten... Gaan we dit jaar voor het eerst doen. Nemen nu geen zakken mee maar wie weet dat we daar op terugkomen?!?

Ik dacht trouwens dat ze bij de Xenos goedkoop, lichte lakenzakken verkochten. Dit kwam ik vorig jaar tegen toen we op zoek gingen voor lakenzakken voor ons kampeertripje in Tanzania. Uiteindelijk hebben we gewoon oude dekbedhoezen meegenomen en daar achtergelaten. Backpackend is dit niet te doen want dit is loodzwaar maar dit gewicht kon makkelijk mee in vliegtuig en ter plekke is die koffer in de auto blijven staan tot we gingen kamperen.
8 jaar geleden
·
#18965
Weet helaas niets voor je in Bangkok...

Maar bij Xenos heet zoiets een reislaken... gewicht iets van 200 gram. Prijs 7,99 euro.
http://www.xenos.nl/hobby-en-vrije-tijd ... ummy-blauw

Maar wellicht dat je nog iets goedkopers zoekt?!?
8 jaar geleden
·
#18966
Wij hebben al jaren die van de xenos. Gaan altijd mee, worden sporadisch gebruikt. Voorall in China en Mongolië een paar keer. Gezien gezinslid nr 4 dit jaar en zijn bagage denk ik er over om de zakken nu maar eens thuis te laten. Ondanks die 200 gram toch te veel gewicht voor te weinig gebruik. Maar op zich prima dingen!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!