donderdag 10 oktober 2019
  6 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Hoi,

Na een behoorlijke tijd rondkijken op de ticketsites toch besloten dat het niet goedkoper gaat worden. Onze tickets zijn geboekt! Yes. Ik word er helemaal blij van.

We gaan dus bijna 5 weken naar Zuid Afrika. We vliegen naar Johannesburg, willen zeker naar Pilanesberg en kruger. Via Swaziland en Kwazulu Natal. Het liefst naar Lesotho (iemand tips?) en dan via de tuinenroute naar Kaapstad. Dan zal het alles rijden worden. We zijn er al vaker geweest, maar nog nooit met onze kinderen.

Alle tips zijn welkom.

Yes Yes Yes. Nu al zin in. Nog iets van 300 nachtjes slapen.

Groetjes Dionne
Waardeer dit bericht:
4 jaar geleden
·
#29642
Oh heerlijk Dionne, geen onrust meer maar gewoon lekker gaan plannen.

Wij zijn er in 2015 geweest in de meivakantie. Van ongeveer Tsittsikamma naar Kaapstad gereden via route 62 (aanrader).

De accomodaties die ik kan aanraden zijn
* African Array backpackers lodge bij Plettenerg (geen feestplek, wel mooi gelegen, lekker eten, mooie kamer). Vanuit hier hebben we bezocht Robberg Nature Reserve, Tsitsikamma NP, The Crags (Birds of Eden, Monkeyland, Elephant Sanctuary), townships bij Plet. We bleven er 4 nachten, de eigenaars zijn heel behulpzaam.
*Red Stone Hills bij Oudtshoorn. Stuk rijden bij het stadje vandaan maar zo mooi gelegen! Je verblijft in een oude huisjes maar ze zijn wel comfortabel. Huisjes met een mooi verhaal, Google maar eens want anders wordt dit heel lang haha.

Wij waren verder in Albertina, Montagu, Stellenbosch en Kaapstad (airbnb)
4 jaar geleden
·
#29644
Leuk hoor, wij hebben in maart 5 weken weer rondgetoerd.

Zou Lesotho laten vallen, is echt helemaal om of je moet van Joburg daar heen gaan. En het kan er super koud zijn dan in de ZA winter en sneeuw liggen, zoals afgelopen winter en soms sneeuw het nog nu.
4 jaar geleden
·
#29645
Hoi,

Dat Lesotho om is geloof ik wel ja, we hebben wel ruim een maand de tijd. En Lesotho heeft een enorme aantrekkingskracht. We gaan voor de derde keer die kant op. Lesotho en Swaziland hebben we nog niet gehad, evenals Kwazulu Natal.
Is het wel mogelijk om in de winter naar Lesotho te gaan? Qua sneeuw. Ik denk dat we via Maseru het land binnen gaan. Ik neem aan dat de Sani Pas niet kan in de winter.
4 jaar geleden
·
#29646
Klopt via de Sanipass is het dan onmogelijk, dus via Maseru. Tip blijf in het Noorden, dan heb je beter weer namelijk, aan de kust en de Kaap kan het echt dan zeer koud zijn en is het regentijd. 5 weken lijkt veel, maar wil je niet elke dag in vele uren in de auto zitten zou ik in 5 weken, Pilatus, Kruger, Swaziland, St. Lucia, Drakensbergen, Lesotho doen. Leuk hoor nu maar plannen.
4 jaar geleden
·
#29647
Dank je wel voor je reactie. We zullen zien wat we gaan doen, we hebben nog even.
4 jaar geleden
·
#29648
:D :D :D
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!