zondag 07 december 2014
  2 Replies
  2K Visits
  Subscribe
Afgelopen zomervakantie (juli) zijn wij op Koh Phangan en Koh Tao geweest. Volgend jaar in de zomervakantie willen wij misschien weer naar Thailand op vakantie maar zouden dan graag de westkust bezoeken. Is er iemand die de westkust ook wel eens in de zomervakantie bezocht heeft en hoe was het weer.
Onze dochter zou ook graag een duikcursus volgen, is dit te doen in de zomervakantie aan de westkust of moet je dan echt naar de oostkust.
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#17402
Ik weet alleen dat het weer toch wel een stuk minder kan zijn, ook de zee kan dan erg wild zijn.
Wij zijn een paar jaar geleden in april op Koh Lanta geweest en konden er eind april geen boottocht meer regelen omdat de zee te onrustig was, ook werd het er steeds minder druk, winkels gingen dicht en ook veel hotels sloten hun deuren.
Je zou het van dag tot dag moeten bekijken maar dat zou ik toch zonde van mijn tijd en geld vinden, ik zou er nog even goed over na denken.
Ik wil dus zeker niet beweren dat je er elke dag noodweer hebt maar als er geen boten kunnen varen dan heeft duiken natuurlijk ook geen zin.
9 jaar geleden
·
#17403
Wij hebben Khao Lak, Phuket en Krabi gedaan in de maand juli. Dat was werkelijk geen succes. De zee was zo onstuimig en het stormde. Als je heel flexibel bent kun je natuurlijk ook wel geluk hebben, maar ik zou zeker nooit meer meerdere dagen aan de westkust plannen voor de zomervakantie...
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!