dinsdag 18 september 2012
  8 Replies
  5.2K Visits
  Subscribe
We gaan binnenkort onze tickets naar australie boeken. Maar zijn er nog niet uit in welke stad we onderweg een tussenstop willen maken.

Welke stad is het leukste met kinderen? We willen er een dag of 5-7 blijven.
Singapore
Kuala Lumpur
Hongkok
Bangkok
??

groeten, Kirstin
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#11557
Wij zijn in Kl, Bangkok en Singapore geweest. Ik denk niet dat je verkeerd kan kiezen. Het zijn alledrie steden die iets te bieden hebben. Kl heeft misschien de minste bezienswaardigheden van de drie, maar -en dat is toch ook belangrijk als je er een kleine week blijft- er zijn wel wat mogelijkheden voor dagtrips in de buurt (olifanten in Kuala Gandah, Batu Caves, Genting Highlands, eventueel Melaka).
In Sinapore is die optie er minder, maar het is wel de stad die wij het leukst vonden van de drie. Heel on-Aziatisch, maar toch voor ons enorm aantrekkelijk. Ik zou er elk jaar wel naartoe kunnen. Met alle dierentuinen, shopping malls, een prachtig Chinatown (heritage house is super), sentosa (niet alleen voor het pretpark, maar ook het fort), Little India..ben je er wel even zoet.
In Bangkok zou ik ook weer eerder voor wat daguitstappen kiezen. Wij zijn er 3,5 dag geweest en mocht ik er deze vakantie nog een dag langer hebben gezeten dan was ik toch even de stad uitgetrokken. Maar de Grand Palace en de wats zijn natuurlijk de moeite.

Persoonlijk zou ik het van de prijs van het ticket laten afhangen en dan ook wel even rekening houden met het feit dat Singapore qua hotels en eten echt een stuk duurder is dan beide andere steden.
11 jaar geleden
·
#11558
Wij hebben afgelopen vakantie ook alle drie de steden gehad. Singapore is duidelijk de duurste...echt veel duurder. Niet alleen de hotelovernachtingen, maar ook het leven daar. En ik denk dat Bangkok het minst dure is.
Je kan eventueel eens bij onze verslagen kijken wat wij gedaan hebben (zie link hieronder). Aangezien we al meerdere keren in Bangkok zijn geweest, hebben wij tijdens onze laatste vakantie Bangkok niet zo veel meer ondernomen daar. Niet dat het niet de moeite waard is hoor. We hadden er ook minder tijd en het was het eind van de vakantie.
Succes!
11 jaar geleden
·
#11559
Ik zou bangkok kiezen. Om de volgende reden:
-prijs.
-het echte azie gevoel.
-veel te beleven ook op enkele uurtjes reiden buiten de stad.

Aangezien jullie een week de tijd hebben zal je makkelijk een of twee dagen de stad uit kunnen om ook wat natuur te zien.

Zoals al eerder opgemerkt is Singapore veel duurder. Dit zal erg in de papieren lopen als je 7 dagen blijft.
11 jaar geleden
·
#11560
Als je voor Bangkok kiest dan kan je ook nog een combi maken met Kanchanaburi, dan hoef je, je echt niet te vervelen.
Je hebt dan het drukke Bangkok en het rustige Kanchanaburi.
11 jaar geleden
·
#11561
Ik zou maar kijken hoe je het beste / goedkoopste / korstste vliegtijdticket kunt boeken. Vervolgens ie je wel waar de tussenstop zit. Singapore is echt prijzig, HongKong eigenlijk ook wel. Daarna komt KL en tenlotte Bangkok. Als j eenmasl een ticket en de stad hebt, komen wij wel weer met tips.
11 jaar geleden
·
#11562
Ben zelf een Bangkok liefhebber.
Ben er nu een keer of zes of zeven geweest.
Ik blijf me daar vermaken.. Jacuncak weekend market, Lumpini Park, Wat Pra Keao, Chinatown, fietstochten door de stad en inderdaad valt er vlak buiten de stad ook genoeg te doen.

Maar... volgens mij kan je in elke stad genoeg leuke dingen doen. De dierentuin van Singapore vond ik ook erg leuk om te bekijken.
(we hadden een 12 uur stop dit jaar in Singapore).
11 jaar geleden
·
#11563
We hebben er uiteindelijk voor gekozen om op de heenweg 3 weken in Maleisie rond te trekken. Daarna door naar Australie. En op de terugweg blijven we een dag extra in Singapore. Nog 4 maanden voor vertrek!

groeten, Kirstin
11 jaar geleden
·
#11564
Let op... als je naar de dierentuin van Singapore gaat met kinderen... neem zwemkleding mee en een handdoek.
Er zit een klein waterpark bij dat erg lekker is om even op te frissen en af te koelen.
Onze zoon van 2 heeft het er reuze naar zijn zin gehad.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!