woensdag 09 juli 2014
  5 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Met nog zo'n zes weken voor vertrek hebben wij besloten voor het thuisfront een reisverslag bij te gaan houden (voor het eerst). Beetje rondkijken op internet leert dat er best wel veel verschillende opties zijn. Ben benieuwd naar de ervaringen van anderen. Welke site hebben jullie gebruikt en hoe beviel dat?
Ik heb nu een aantal keer op waarbenjij.nu zitten kijken en het valt me op dat ik regelmatig de melding krijg dat de site tijdelijk buiten gebruik is.

Tijdens de reis zullen we de i-pad gebruiken om te updaten, foto's zullen we weinig plaatsen, het gaat met name om het verhaal kwijt te kunnen.

De voorkeur gaat wel uit naar een blog achter een wachtwoord.

Ben benieuwd naar wat anderen hebben gedaan en ervaren!
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#16127
Ik heb zelf goede ervaringen met Around the Globe heeft ook als voordeel dat je onbeperkt foto's kunt bij plaatsen. Je kon/kunt hier ook een ww instellen. Waarbenjij.nu ben ik echt geen fan van veel te commercieel voor alles moet je betalen. Reismee of blogspot zijn ook nog goede opties.
9 jaar geleden
·
#16128
Wij hebben tijdens onze reis door China Reislogger.nl gebruikt. Bij Waarbenjij.nu heb je iets teveel reclame vind ik.
9 jaar geleden
·
#16129
Ik gebruik nu wordpress... en via de ipad heb je er een simpele en fijne app voor!

3opreis.wordpress.com
Dit is mijn blog nu... hou hem al een tijdje bij over de voorbereidingen

Wachtwoord is ook mogelijk. Ik heb nu gekozen om dit niet te doen omdat ik dat via deze site niet makkelijk vond.
Voordeel is dat wij mensen in huis hebben waardoor je niet dat verhaal krijgt van "Dan weten ze wanneer je huis leeg is"
9 jaar geleden
·
#16130
Wordpress.com gebruik ik. Cleane look. Geen commerciële flauwekul en of reclame en uitgebreid aan te passen. En gratis, ik betaal alleen 9 per jaar voor het domeind reisfamilie.nl die doorgelinkt is naar de blog. De ipad-app is ook erg handig.
9 jaar geleden
·
#16131
Wij hebben een afgeschermde groep op facebook gemaakt waar we tijdens onze reis een en ander op bij hielden. Dus geen aparte blog of site. En alleen de mensen die ik voor deze groep had uitgenodigd konden de verhalen en foto's bekijken. Was erg leuk en ook voor onszelf om terug te kijken nog steeds. Overigens waren het meest foto's die we plaatsten met kleine stukken tekst.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!