zondag 15 februari 2009
  7 Replies
  4.1K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Graag wil ik van jullie weten welke reisverzekering jullie hebben afgesloten voor jezelf en je kleintjes. Wat betalen jullie ervoor en wat wordt er allemaal gedekt?

Ik moet namelijk nog een reisverzekering afsluiten, ben nu even aan het uitzoeken welke de beste zal zijn.

Gr. lon_cocacola
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#5092
Hallo,

Wij hadden geen reisverzekering afgesloten! Als we echt naar huis moesten komen, dan gingen we gewoon ons ticket omruilen of er een nieuw kopen en naar huis komen. Voor medische kosten zoals dokter en ziekenhuis dekt onze mutualiteit die.

Groetjes
15 jaar geleden
·
#5093
Wij hebben de doorlopende reisverzekering van FBTO (korting via Eigen Huis en de vakbond). Werelddekking, annulering en zakenreizen (voor pappa) voor ongeveer 190 euro. Ik weet dat we dubbel verzekerd zijn voor ziektekosten (die loopt collectief bij een andere verzekeraar), maar dubbel genaaid houdt beter en de advocaten van beide maatschappijen zoeken het maar uit als we weer terug zijn.

Hans
15 jaar geleden
·
#5094
Ha,

Wij hebben een doorlopende reisverzekering met werelddekking inclusief 'gevaarlijke' sporten. Ook de eigen ziektekosten verzekering wat opgewaardeerd ivm repatrieëring in bijzondere gevallen (daar waar we niet over willen nadenken..). Houdt er rekening mee dat bij sommige verzekeraars als je langer dan 60 dagen aaneengesloten op vakantie gaat, er voor de overige dagen extra premie moet worden betaald...bij ons ging dat om € 6,-....:-)

Groet Jurma
15 jaar geleden
·
#5095
Hoi,

we hebben een doorlopende reisverzekering van De Europeesche. Hier mag je eenmalig 90 dagen aaneengesloten op reis. Of je bij ziektekosten dubbel verzekerd bent is nog maar de vraag. Medische kosten zijn in het buitenland verzekerd op "nederlands niveau". Dwz dat de kosten gedekt worden voor de prijzen zoals die in NL gelden. In het buitenland wordt je al snel gezien als wandelend pinapparaat, en om op moment van nood nog te moeten onderhandelen over de ziekenhuistarieven vonden wij iets te uitdagend:) Heb je mazzel, krijg je een "normaal" tarief, heb je pech dan vragen ze het veelvoudige en vergoed je zorgverzekeraar maar een deel.

groetjes Chantal
14 jaar geleden
·
#5096
heeft iemand ook goede ervaringen of tips voor een reisverzekering van 6 maanden aaneengesloten ? zoals chantal aangeeft gaat het meestal maar tot 90 dagen.
14 jaar geleden
·
#5097
Hoi,

Kijk eens op de site van de europeesche bijvoorbeeld, zij kennen ook de "lang op reis" verzekering, die gaat volgens mij tot max. 2 jaar. De Goudse verzekeringen heeft ook een wereldreisverzekering tot 12 maanden (uit mijn hoofd)

Groetjes Chantal
14 jaar geleden
·
#5098
bedankt Chantal,
die gaat in mijn lijst met "na te zoeken onderwerpen voor we weg gaan".. :-)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!