woensdag 13 juli 2016
  29 Replies
  11.7K Visits
  Subscribe
Ik wil packing cubes kopen maar wat is jullie ervaring? Wie gebruikt ze ook? En welk merk? Van Eagle creek tot die van de Ikea.. Ik wilde Eagle creek kopen met het vooruitzicht er nog heeeeeeeeel veel mee te gaan reizen ;) Maar misschien hebben jullie ervaringen met goedkopere versies.

Bedankt alvast voor het delen.


Groetjes Mirtje
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#21382
Ikea zakken bevallen ons ook goed. We hebben er ook een paar van de decathlon. Die blijven ook prima. Van de decathlon hebben we ook een paar waterdichte zakken. Ideaal met vloeistoffen.
7 jaar geleden
·
#21381
Wij gebruiken al een aantal jaren die van Ikea en nog steeds erg tevreden over. Ook als de kinderen gaan logeren, hebben ze alledrie hun eigen zakje zodat al hun spulletjes in 1 (weekend)tas passen.
Bij lange autoritten of (vlieg)vakanties heb in de handbagage altijd een ikea-zak met reserve shirt/ondergoed. Speelgoed en boekjes gaan bij ons in de schoenenzakken, daar zit ook een handvat aan dus kunnen de kinderen makkelijk zelf meenemen.

Prijs/kwaliteit verhouding is echt heel goed.
7 jaar geleden
·
#21380
Ik neem al jaren bh-waszakjes en kledingwaszakken mee, gewoon van Livera, met rits en helemaal prima. Gaan nu al heel wat reizen mee en erg handig om alles te sorteren in je tas. Erg goedkoop ook. :)
7 jaar geleden
·
#21379
Wij hebben ook sinds 2010 de packing cubes van Ikea en zijn er erg blij mee. Zo handig, ze blijven ook mooi.
In de dubbele rits aan de ene kant shirts en de andere kant shorts/afritsbroek/
In de enkele rits de zwemkleding (2 zwembroeken, 3 zwemshorts en 2 UV shirts, en petje)
In de rits in het midden: het ondergoed en in de kleinste packing cube de sokken (deze cube gaat ook in de cube met rits in het midden).
In de ena kleinste packing cube doen we de opladers/snoeren. En overige losse spullen gaan ook in de kleinere packing cubes.
Erg blij mee!
7 jaar geleden
·
#21378
Nou, let op.... ik dacht dat ik hier dus nooit een euro uit zou geven... ik ben bij de Ikea geweest en heb een paar pakzakken meegenomen. .


HAHAHA! Nou, ben ook benieuwd hoe je dit gaat ervaren! Ik was er nl. ook nooit van, maar ben helemaal om.


Ik vond het ook grote onzin en zonde vh geld maar de ikeadingen zijn betaalbaar en dus ook ee keer in opwelling meegenomen. Nu blij mee!
7 jaar geleden
·
#21377
Ik voorspel je dat je nooit meer zonder wilt!
Wasnet je gaat hier ook mee trouwens. Ik doe de sokken erin als ik ze laat wassen.
7 jaar geleden
·
#21376
Nou, let op.... ik dacht dat ik hier dus nooit een euro uit zou geven... ik ben bij de Ikea geweest en heb een paar pakzakken meegenomen. .


HAHAHA! Nou, ben ook benieuwd hoe je dit gaat ervaren! Ik was er nl. ook nooit van, maar ben helemaal om.
7 jaar geleden
·
#21375
Haha, ik ben ook benieuwd. Wij zijn nu op reis en het is gewoon handig dat je alle spullen van een persoon bij elkaar hebt. Wij hebben trouwens de sokken en ondergoed per persoon in een wasnetje van Hema. Zwarte voor de mannen en witte voor de vrouwen.
Laat je weten hoe het bevallen is?

Groetjes Dionne
7 jaar geleden
·
#21374
Nou, let op.... ik dacht dat ik hier dus nooit een euro uit zou geven... ik ben bij de Ikea geweest en heb een paar pakzakken meegenomen.

Benieuwd hoe dat bevalt. Het lijkt me wel prettig om alle laders in een zak te hebben.
En ik herinner me dat ik vorig jaar ook wel eens heb gezocht... en dacht "ik had toch NOG een paar schone sokken?".
7 jaar geleden
·
#21373
Wij gebruiken die van de Ikea, super handig!!!

Op onze grote reis (warm en koud) hadden we voor iedereen een grote dubbele rits met kleding en de kleintjes voor ondergoed en sokken.
De zwemkleding (drie personen, plus bandjes) ook in een kleine. Verder gewoon wat je makkelijk vindt.

Ik gebruik ze nu zelfs als we een weekendje weggaan, het is echt super makkelijk!

Met een markeerstift zet ik de voorletter op de zak of bijv. 'zwem'. Nadeel van de Ikea is nl. dat je maar twee kleuren hebt/had/?

Met de familycard heb je deze 'pakzakken' nog goedkoper inderdaad.
7 jaar geleden
·
#21372
Ik gebruik die van ikea. Lerk me eerst zo overbodig, plastic tasjes toch ook prima? Maar een keer geprobeerd en bevalt heel goed. Dezelfde grootte is handig, met plastic tasjes ga ik toch op mijn favo proppen over wat echt niet handig is.

Net als Dionne gebruik ik de dubbele rits en grote voor kleding (ieder 1), eentje voor zwemkleding, eentje voor haardingen (ik heb dochters met bewerkelijk haar). En een grote voor lange mouwen/broeken en muggenspul zodat ik in een greep bij schemering/late aankomst de tas kan pakken.
7 jaar geleden
·
#21371
Wij gebruiken die van de ikea. Daarnaast gebruik ik kleine losse zakjes voor snoertjes en kleine dingetjes. Ik vind het ideaal dat er geen losse dingen door de tas slingeren en je snel bij je spullen bent.
7 jaar geleden
·
#21370
Ik gebruik simpele etuis in verschillende kleuren. Geloof voor bijna niks bij de tiger gehaald. Vind het wel handig om die losse spullen snel terug te kunnen vinden :-)
7 jaar geleden
·
#21369
Ik heb geen packing cubes en heb nu niet direct de indruk dat ik daar veel aan heb gemist...
7 jaar geleden
·
#21368
Soms hebben ze ook nog extra karting met je familycard bij de Ikea dan is die nog goedkoper haha altijd mooi meegenomen toch!
7 jaar geleden
·
#21367
Dank jullie wel! Dan ga ik zeker niet de dure kopen. (gemiddeld 22,- per cube en dan met 5 personen.....) Op naar de Ikea dus ;) Handig tip Dionne, het wordt voor ons de eerste verre reis dus heel handig om te weten wat je in welke cube stopt.
7 jaar geleden
·
#21366
Wij hebben twee setjes van Ikea voor zijn vieren. In de pakken met dubbele rits kleding voor een volwassenen, een pak met enkele rits kleding voor kids. In pak met rits over het midden de flessen als shampoo, zonnebrandcreme etc en die andere voor zwemspullen. Beide kleine tasjes eentje voor stekkers en snoeren, en een met naaisetje, tape, knijpers, touw etc. Sommige blijven het hele jaar liggen oo de volgende vakantie. Wij vinden ze ideaal.
7 jaar geleden
·
#21365
Ook wij gebruiken de Ikea set naar volle tevredenheid.
7 jaar geleden
·
#21364
wij hebben er van decathlon. Ook al een jaar of 4 in gebruik, en niks op aan te merken!
Nochtans gebruiken we ze heel vaak (voor elke reis, weekendje weg, scoutsweekend en scoutskamp ...).
Bij ons heeft ieder zijn eigen setje, en enkel wat er in het setje past, mag mee. Helpt ook om de bagage te beperken :-)
7 jaar geleden
·
#21363
Wij hebben drie setjes Ikea en die gaan ondertussen toch al een jaar of 5 mee ( a rato van 1 grotere en een zes à zevental kleinere reizen per jaar). Je ziet er nog altijd niks aan. Enig nadeel is dat in zo'n setje ook wel formaten zitten die ik minder gebruik, maar ach, voor die prijs.
  • Pagina :
  • 1
  • 2
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!