woensdag 06 juli 2011
  4 Replies
  3.3K Visits
  Subscribe
Hoi allemaal,

Welke vliegmaatschappij hebben jullie geboekt voor de vlucht van Amsterdam naar Bangkok? De afgelopen heb ik met mijn vrouw met EVA AIR gevlogen in de evergreen deluxe klasse (wat meer beenruimte). Nu willen we dus voor het eerst met onze tweeling naar Thailand toe (die zijn tegen die tijd nog net tussen de anderhalf en maar zeker jonger dan 2 jaar, hangt af van de mogelijkheden op werk).
We willen wel echt rechtstreeks naar Bangkok vliegen dus dat limiteert behoorlijk in de mogelijkheden.
Als je bijvoorbeeld bij KLM wil boeken betaal je niks extra voor de kinderen die dan op schoot moeten. Als je bij EVA AIR wil boeken dan betaal je voor de kinderen wel tax wat dus een behoorlijk onderdeel van het vliegticket is geworden. Ook China southern vliegt rechtstreeks op Bangkok maar die website doet nog zo moeilijk dat ik er daar nog helemaal niet uitkom.
We willen indien mogelijk na februari vertrekken en voor half juli terugkomen ( een trip van 6 tot 8 weken ergens in die tijdsspanne)

Hebben jullie tips of opmerkingen die me verder kunnen helpen in de keuze dan hoor ik ze graag!

Groet,

Peter
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9215
Wij gaan naar Thailand met onze twee grote kids en een baby van 10 maanden. We hebben in eerste instantie ook gezocht naar een rechtstreekse vlucht naar Bangkok, maar na veel speurwerk en ervaringen lezen zijn we daar toch op terug gekomen.
We hebben nu met Emirates geboekt via Dubai. Hier hebben we gekozen voor een lange stopover (23 uur en 22 uur).
Voordelen zijn voor ons dat:
- Emirates een erg goede, luxe airline is (eigen tv/spelcomputer voor kids)
- We een basinet krijgen (tot 2 jaar heb ik in div reviews gelezen), want om met zo'n kleintje urenlang op schoot te zitten...
- De tickets goedkoop zijn (Dusseldorp is nog 400 euro goedkoper dan Amsterdam voor ons)
- We 2 keer 6,5 uur achter elkaar in het vliegtuig zitten ipv 12 uur.
- We een goede nachtrust hebben (en nog wat van Dubai kunnen zien) en dus uitgerust in Bangkok aankomen.

De kinderen vinden het geweldig, want we gaan naar het enorme waterpark in Dubai en misschien nog naar de gigantische mall.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt, maar ik wens je in ieder geval succes met het vinden van de juiste vlucht voor jullie.
12 jaar geleden
·
#9216
Wij zijn twee keer met een kind van anderhalf naar Thailand gereist. Toen ze nog zo klein waren, hebben we gekozen voor rechtstreekse vluchten én een eigen stoel voor ze geboekt. Erg prettig om iets meer ruimte te hebben met elkaar. Met het opstijgen en landen moet de kleine dan wel op schoot, maar de rest van de tijd kun je gebruik maken van de extra stoel. Nu de kinderen wat ouder zijn (inmiddels 4 en 6), is een reis met overstap prima. Vorig jaar via Moskou (Aeroflot) gereist en dit jaar via Cairo (Egypt air). Qua kosten wat aantrekkelijker en ook wel lekker om even een onderbreking te hebben in de reis. Succes met de beslissingen.
12 jaar geleden
·
#9217
Wij kregen eerder van Hans de tip <!-- w -->http://www.chase.nl<!-- w --> werkt goed.

groetjes Saskia
12 jaar geleden
·
#9218
Wij zijn net terug uit Thailand, en idd Emirates is echt geweldig met kleine kinderen.
Maar wel met een tussenstop in ons geval 3 uur op de heen reis en 1,5 uur op de terug weg, ik moet zeggen dat dit goed te doen is.

Danielle
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!