vrijdag 22 mei 2009
  10 Replies
  5.1K Visits
  Subscribe
Goedemorgen!,
Wij gaan half september met onze dochter van dan 14 maanden een maand naar Australie en willen naast onze draagdoek graag een buggy meenemen. We zijn op zoek naar een licht paraplu exemplaar, met ligstand en zonnekap. Zijn er mensen met tips?
vriendelijke groet, Carola
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5393
Hey Carola,

Ik zat met hetzelfde probleem en heb daar ook al veel informatie over opgezocht, want wij gaan in augustus naar Thailand. Ik heb momenteel een Quinny Speedy, goede buggy maar niet echt handig om op een rondreis mee te nemen.

Mij lijken die van Maclaren het handigst, je hebt de simpelste en lichste Maclaren Volo (maar 3.7kg), dan heb je de Triumph (iets comfortabler als de Volo) en dan de Quest (ook maar 5.5kg, 4 standen en een extra grote zonneklep). Je hebt de Quest in sport-versie en in mod(e)-versie met leuke prints.

Wij gaan voor de quest en ik ga die via Internet aankopen (de goedkoopste exemplaren op: babypark.nl en babyhuishaarlem.nl, scheelt hem toch 50-70Euro)

Groetjes

Kim
14 jaar geleden
·
#5394
Wij hadden een McLaren. Licht en niet kapot te krijgen.
14 jaar geleden
·
#5395
Hallo,

Wij hadden een quinny zapp mee, klein, maar kan niet in slaapstand.

Even kijken als je in google vliegtuig buggy intikt, 4kg, speciale buggy's om mee op reis te nemen
14 jaar geleden
·
#5396
Bedankt alvast voor de reacties! Ik heb ook al naar McLaren gekeken. De Volo is inderdaad heel licht, maar kan niet in ligstand en dat vind ik toch wel belangrijk. hans, welke McLaren hadden jullie mee? Ik ga nog even kijken naar die vliegtuigbuggy. groet, Carola
14 jaar geleden
·
#5397
Mc Laren quest sport. We hebben ook naar de volo gekeken, maar die was wel heel erg niet ondersteunend.
14 jaar geleden
·
#5392
Onze McLaren Quest heeft al heel wat van de wereld gezien, onverwoestbaar en erg praktisch.
14 jaar geleden
·
#5398
wij zijn ook met de maclaren naar australie geweest. zit 5 standen op en onverwoestbaar. In australie zelf hebben de meesten de kinderwagen met grote wielen voor zandondergrond. Dus is net waar in australie je naar toe gaat. langs de zuid enoostkust is de buggy het handigst.
14 jaar geleden
·
#5399
Ook onze McLaren Quest heeft al heel wat van de wereld gezien. Het is echt een geweldige buggy!
14 jaar geleden
·
#5400
Hoi Carola,
Helaas voor de rest maar wij zweren bij de prenatal buggy, die overleefde Cuba 3 weken (en daar rijd het echt niet gemakkelijk) en ruim 4 weken Mexico met een knul van 3 erin!
Nu gaat ook deze makker weer mee en wel 4 maanden door Azie en Autsralie, dus als je echt wat wil, hij is geweldig! En niet zo heel duur. Wij zonden de duwhoogte van de mc Laren te laag, en omdat wij groot zijn is dat voor ons een must, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
succes met keuzes maken ;-)
Marjan
14 jaar geleden
·
#5401
Bedankt allemaal voor de reacties! Het is uiteindelijk de Simba van Koelstra geworden, die was in de aanbieding bij de prenatal en scheelde daardoor niet zoveel in prijs met die van de prenatal zelf. Heb heel lang geprobeerd via marktplaats een mclaren quest te vinden, maar niet gevonden wat ik zocht. De Koelstra is denk ik ok, we zullen het zien. Er zit in ieder geval een zonnekap op en meerdere (lig)standen. groet, carola
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!