zondag 29 maart 2015
  3 Replies
  2.2K Visits
  Subscribe
Heeft iemand tips over de stranden en evt hotels van koh lanta? We reizen in december met een zoon van 10. Er mag dus best een beetje branding zijn, we houden erg van snorkelen en anderen mensen om ons heen en knusse (basic)strandtenten.
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#18154
Wij zijn destijds het hele eiland rond gegaan met een scooter (is altijd een motor en dus niet verzekerd, wij kwamen daar pas later achter) eigenlijk zijn de stranden overal erg mooi. Wij hadden alleen de pech dat we er eind april waren, einde van het seizoen, en dan spoeld er een hoop vuil aan dat niet meer bij elk resort wordt opgeruimt. Na 1 nacht in het Laguna beach resort, geen aanrader, verbleven we daarna in het golden bay resort, deze was super.
9 jaar geleden
·
#18155
Wij hebben afgelopen februari ook een toertje gedaan en hebben uiteindelijk op 2 stranden verbleven, namelijk Klong Dao beach, met veel vertier op het strand, zeker bij zonsondergang voor de kinderen. Dit is veruit het drukste strand. Nadien gingen we door naar Klong Ninh beach, héél mooi, helemaal anders, beide hadden zn charmes, zou het zo opnieuw doen.
Klong Dao beach verbleven we in Banana Beach resort, gloednieuw, met zwembad, grote familiekamers. Nieuwe tak van het Banana Garden Home resort. Op het einde van de baai.
Op Klong Ninh verbleven we bij Lanta Sea Garden, ook met een leuk zwembad, wel de weg oversteken voor het strand.
Veel plezier !!
8 jaar geleden
·
#18156
Bedankt voor jullie reacties. Golden bay is in dec helaas (voor ons) te duur, kom nu rond de 100 euro per nacht. Banana zag er ook uit om bij weg te dromen maar zit al vol. Ik heb nu een reservering gemaakt bij nature beach resort. Deze kan ik nog annuleren dus ik houd de sites gewoon nog even nog in de gaten.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!