dinsdag 12 juni 2018
  6 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Goedemorgen.

In juli vertrekken wij naar Abu Dhabi en Sri Lanka. Nu zijn we ons aan het oriënteren op een bedje voor onze zoon. Hij is bijna 2.
We hebben de aeromoov en de deryan gezien. We twijfelen best over welke we kopen. Ook zagen we dat de deryan twee bedjes heeft de peuter cot en de peuterbox.

Wat zijn jullie ervaringen?

Bedankt alvast.
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#27447
Hi, ik ben erg fan van de Deryan. Die andere ken ik niet. En ik zie nu dat Deryan inderdaad een soort box versie heeft van het tentje. Zit je kindje thuis ook nog in de box? Die van mij met 2 niet meer dus dan zou ik persoonlijk gewoon voor de peuter versie gaan en niet die box. Die lijkt ook zwaarder te zijn door die buizen: 4.5 kilo versus 3.5. dan zou ik me goed afvragen of ik die functie van de box wel gebruik. Hoop dat dit helpt!
5 jaar geleden
·
#27448
Enkel ervaring met Deryan (baby en peuter). Wij vonden dit gemakkelijk en compact.
5 jaar geleden
·
#27449
De Aeromoov vind ik echt veel te groot om mee te nemen op reis. Zelfs in de kofferbak van onze station is het een enorm pak. Ik vond de dikke zachte matras ook niet fijn, en mijn kind kon er aan de zijkant niet zelf uit kruipen dus je moet altijd tillen. Wij gebruiken zelf altijd het Nomad Kids Travel Bed, daar ben ik erg tevreden over. Super compact, licht, stabiel en hij heeft een opening aan de bovenkant en zijkant.

De Phil & Teds Traveller T4 is ook fijn. Heel licht en compact, erg stevig en kwalitatief super. Qua gewicht en afmeting vergelijkbaar met de Nomad. Alleen is de Nomad wat compacter op te bergen doordat het matrasje in een aparte opbergzak zit, en de opbergtassen kun je goed aan de zijkant van een backpack vastmaken.

De Deryan Peuter vind ik ook nog best groot en zwaar vergeleken met het Nomad tentje en Traveller bedje. Het scheelt minstens een kilo, en hij neemt al snel een halve backpack in beslag qua ruimte.
5 jaar geleden
·
#27450
Wij bevestigen de Deryan aan de voorkant van de bagpack en dan met wat bandjes vast zetten. En evt het matrasje opvouwen en aan de zijkant van de rugtas. Dan fligjtbag eromheen en alles is goed beschermd. Inmiddels gaat er geen draagzak, Deryan of buggy meer mee. Is wel een stuk lichter!
5 jaar geleden
·
#27451
Hier fan van Deryan tentjes. Op marktplaats staan een heleboel dus ben je ook niet veel geld aan kwijt. Ook ideaal eventueel voor een stranddutje.

Wij reizen altijd met alleen handbagage en deze mag ook mee als handbagage voor je baby. We hadden in de zak waar de tent inzit ook de luiers, doekjes, slaapzak en knuffel gedaan. Scheelt je een hoop gezoek in je eigen backpack
5 jaar geleden
·
#27452
Bedankt voor alle reacties! Wij gaan voor de Deryan!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!