donderdag 15 december 2016
  2 Replies
  4.6K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Samen met mijn gezin geniet ik momenteel van een heerlijke reis rond de wereld.
Onze reis willen we afsluiten op een prachtige bounty bestemming in thailand. We komen van Bali.

Wie kan mij een droom bestemming aanraden?
We denken eraan om een week op een eiland te besteden waar we wat kunnen ondernemen, binnenland, scooterhuur, zwembad, restaurantjes op het strand. En dan nog een paar dagen een huisje op een bounty strand, snorkelen voor de deur.
Aangezien we er tegen die tijd al een beste reis op hebben zitten door de usa, japan, australie en bali zijn we echt op zoek naar een makkelijk te bereizen optie.

Alvast bedankt voor het meedenken

Reislustige groeten, marijke
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#22945
Tsja, gemak en bounty gaan niet altijd samen. Dus hoeveel tijd wil je aan reizen extra kwijt zijn. Als je toch al op Bali zit en niet veel extra wilt reizen zou ik Bali kiezen, maar dan het noorden. Lombok ook leuk. Gilli eilanden erg bebouwd, maar vanaf Bali ook goed te doen. Als je naar Thailand wilt is Samui te bevliegen, maar de vluchten zijn niet goedkoop door het Bangkok Airways monopoly.
7 jaar geleden
·
#22946
Wat een tof avontuur! Wij waren op Koh Lanta en Koh Phangan. Allebei mooie eilanden, wel al wat ontwikkeld. Als je echt witte zandstranden wilt en perfect blauwe zee, dan misschien naar Koh Lipe? Maar ik weet niet wat daar te doen is!

Ik schreef [url=https://reistipsmetkids.nl/reisverslag-thailand-2017-met-kleine-kinderen/:9xys9so0]een reisverslag[/url:9xys9so0], binnenkort komen er artikelen over de twee eilanden waar we waren.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!